Hvordan identifisere en sann første utgave av 'Harry Potter og Sorcererens Stone'

 

1.

Gå til opphavsrettssiden nær fronten av boken. Du bør se nummerlinjen '1 3 5 7 9 10 8 6 4 2' nær bunnen av siden. Dette indikerer en ekte første utskrift.

2.

Ta av støvjakken av boken. Bokstavene skal være lilla med et diamantmønster, og ryggraden skal ha en rød kvartduk.

3.

Både boken og støvjakken skal ha 'J.K. Rowling u0026 quot; på toppen av ryggraden.

4.

Ordene 'År 1' bør ikke vises på støvjakken eller i boken.

5.

For en ekte første tilstand av den første utskriften, bør anførselstegn på støvjakkens bakside være fra The Guardian. Andre stater i den første utskriften har et sitat fra Publishers Weekly.

6.

Støvjakken skal ha en pris på $16,95 på den. Det bør også være en kremfarget strekkode på baksiden med tallene 51695

Tips og advarsler

  • En første utgave og en første utskrift er ikke det samme. ALLE Harry Potter bøker er teknisk sett ansett som første utgaver. De er ikke alle første utskriftene. Nøkkelen til en første utskrift er en talllinje som inkluderer tallet '1'.
  • Bøker uten pris er enten Book Club Editions (BCE) eller har blitt prissatt. Disse er vanligvis ikke så verdifulle som handelsutgaver.
  • Harry Potter-serien av J.K. Rowling inneholder flere bøker som kan være ganske verdifulle. En av de mest verdifulle er den sanne første (amerikanske) utgaven av den første boken, som noen ganger kan selge for over $2000. Dette vil hjelpe deg med å finne ut om du har en ekte første utgave / første utskrift av den boken.