Hvordan lage tegneserier som Charles Schulz

 

1.

Lær å tegne tegneserier og tegneserier. Charles Schulz lærte seg ved å ta korrespondanse kurs og startet med å undervise kunst og lage små tegneserier før han tok sin egen vanlige stripe i søndagspapiret. Hans tegneserier ble også til bøker og tegneseriefilmer.

2.

Baser tegnene dine på barn som bor i forstedene. Peanøttergruppen er elsket av barn og voksne over hele verden fordi karakterene representerer andre, i det minste noen de kan kjenne som en av tegnene, noe som gjør det enkelt for både barn og voksne å forholde seg.

3.

Bruk erfaringer som er felles for både barn og voksne. Peanøttergruppen spiller sport, de går i skole og de har knuste. Hver karakter representerer en annen personlighet med liker og misliker. Peppermynte Patty liker sport, og Lucy er en mobbing. Schroeder har musikalsk talent, og Charlie Brown har uflaks følge ham.

4.

Baser stripene dine på følelser og følelser som folk kan forholde seg til. Uberørt kjærlighet, problemer med å være god til ting, pinlige situasjoner og frustrasjon er alle eksempler på følelser i Charles Schulz 'tegneserier som de fleste vil forholde seg til.

Ta med dyr i din tegneserie. Snoopy og Woodstock er stifter av Peanuts-tegneseriene og filmene, og har ofte venner og slektninger til å lage fremtoninger i mange av disse også.

Charles Schulz er en tegneserieverker kjent over hele verden. Han husket godt selv etter at han hadde passert for å skape de elskelige Peanuts-tegnene. Hvis du vil lære å lage tegneserier som Charles Schulz, så er det slik.