Slik bruker du en stil i Encaustic Painting

 

1.

Bruk Phillips-skrutrekkeren til å løsne skruen på enden av sølvvarmeelementet en halv sving. Dette løsner spissen slik at den kan byttes ut. Trekk ut det eksisterende spissen med en varm pute, og sett den til side slik at du ikke utilsiktet brenner deg.

2.

Sett inn det nye hodet du vil bruke i varmeelement, og bruk phillips skruetrekkeren til å stramme skruen tilbake.

3.

Påfør tegningstipsene for å lage fine, tynne linjer og aksenter. Disse tipsene inneholder smeltet voks i en mote som ligner på en gammel blekktegning. Disse tipsene holder ikke mye voks, og når du bruker dem, må du re-vokse toppen din flere ganger for å holde en jevn fargefarge som brukes på maleriet. < /p>

4.

Manipuler voksen med stålbørstespissen for å skape fjærende effekter i voksen. Du kan ikke bruke dem på samme måte som en pensel.

5.

Bruk de små jerntipsene til å lage større detaljer. Formen går bra på å lage trær og busk. Du kan bruke både den flate basen eller kanten av dette tipset i encaustic malerier.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe flere styluser og holde dem lastet med hodene du bruker mest. Dette eliminerer behovet for stadig å endre hodene, eller avta, mens du arbeider med kunsten din.
  • Sølvvarmerelementet på pennen er ganske varmt. Du bør bare bytte hoder når pennen er kult nok til å berøre komfortabelt.
  • Ikke få det for stramt. Varme og kulde fører til at metallet utvides og kontraheres, og derfor kan de ekstreme temperaturendringene som oppstår med pennen føre til at spissen blir innlagt.
  • Det finnes en rekke verktøy som brukes i encaustisk maleri. En av disse er pennen. Stilen brukes til å tegne med voks. Det finnes en rekke tips som kan brukes sammen med pennen, og hver av dem har en bestemt bruk og applikasjon med dine malerier.