Definer Kingdom Animalia

 

Multikellulære skapninger

Arter representert i kongeriket Animalia har en rekke grunnleggende egenskaper til felles. De er alle flercellulære, så forskjellig fra enkeltcellede organismer, som bakterier. Som planter og sopp anses dyr å være eukaryoter, fordi deres celler har en membranbundet kjerne. I de fleste dyrearter er disse cellene organisert i vev som utgjør vitale organer og systemer, som hjerte og fordøyelsessystem hos mennesker og et bredt utvalg av andre dyr.

Mitokondrier

Cellene av alle dyrearter inneholder ikke bare en kjerne, men også andre komplekse komponenter som, som kjernen, er innesluttet av en membran. Disse strukturene er kjent som organeller. Blant de viktigste av disse organellene er mitokondrier, som cellene Alive! Nettstedet beskriver som cellens kraftsentraler, 'gi' energien en celle trenger for å flytte, dele, produsere sekretoriske produkter 'og utføre andre nøkkelfunksjoner.

Feeding Characteristics

Fordi de lever på andre levende organismer , inkludert planter og andre dyr, er dyrkeremedlemmer kjent som heterotrofer. Denne egenskapen skiller dem fra planter som produserer egen næring gjennom prosessen med fotosyntese og er derfor kjent som autotrofer (selvfôrere).

Andre fellesegenskaper

Medlemmer av dyreriket deler en rekke andre vanlige egenskaper, i henhold til Windows til universets nettsted. Disse inkluderer behovet for oksygen for deres metabolisme, en evne til å fornemme --- og svare på- - deres miljø og evne til å reprodusere seksuelt. Selv om de fleste dyr reproduserer seksuelt, finnes det noen få dyrearter som også kan gjengi aseksuelt.

Phyla i riket

Biologer kjenner nær 40 phyla eller divisjoner av dyreriket, ifølge Phyla of Kingdom Animalia nettsted. Langt de mest kjente av phyla er phylum chordata, hvorav mennesker er en del. Også klassifisert som akkordater er alle pattedyr, reptiler, fugler, amfibier og benaktig og bruskfisk. Nesten 43.000 dyrearter faller inn i fylumchordata. Andre relativt kjente dyr phyla inkluderer krepsdyr, som dekker skalldyr som krabber og hummer; mollusca, som inkluderer slike skapninger som muslinger, østers, blekksprut, snegler, snegler og blekksprut; og porifera, dekker de mest kjente typer sjø svamp. Rike Animalia inneholder mer enn to millioner arter --- både levende og utdøde --- av dyr, som varierer i størrelse fra pattedyr så store som elefanter og flodhest til leddyr så små at de knapt kan ses med det blotte øye. I følge Windows til universets nettside er mer enn halvparten av alle arter i kongeriet Animalia leddyr, som inkluderer insekter, krabber, edderkopper og tusenfugler.