Hvordan Spot Painting av Klimt

 

1.

Se etter bruk av gull og sølvblad i stedet for å male. Få moderne malere, i tillegg til Klimt, gjør en så stor bruk av ekte gull og sølv i deres verk.

2.

Tilpass ditt øye til graden av ornament. Hvis bildet har mange komplekse motiver og en dristig bruk av mange forskjellige farger, kan det være en Klimt. Klimt legger ofte sine figurer i utførlige stoffer med svimlende design som presenterer kontrasterende kurver med vinkel geometriske figurer.

Finn minst en alvorlig og sensuell kvinnelig figur, vanligvis på sentrum av lerretet, vanligvis naken og ofte i en erotisk stilling. Klimt valgte bevisst skandaløst seksuelle emner for sine malerier for å sjokkere folk ut av sin moderne smak.

4.

Evaluer dybden på bildet. Klimt s malerier mangler vanligvis en realistisk dybdefølelse, men er mer stilisert som middelalderkunst ved at de flater alt ut i nesten abstrakte former.

Få en følelse for Klimt s mest berømte malerier ved å gå til WebMuseums side (se Tilleggsressurser) med bilder og analyser av verk fra ulike perioder i sitt liv.

Klimagets arbeid var en del av et opprør - kalt jugendstilbevegelsen - mot dagens aksepterte kunstpraksis, så han mente det skulle se annerledes ut. fra noe annet. Selv blant arbeidet til andre artister i jugendstilbevegelsen, står Klimts dofter ut på grunn av sin uvanlige stil, fag og media.