Hvordan lage tegneserier som Berkeley Pustet

 

1.

Gjør antropomorfe dyr en sentral del av kastet ditt. Du kan ha noen heltids menneskelige tegn, men dyrene vil alltid være favorittene. En liten karakter kan til og med bli din mest populære.

2.

Design tegn som ble inspirert av andre tegneserier som Charlie Brown eller Garfield. De burde ha sin egen personlighet, men grunnlaget for tegnene kan lignes på andre.

3.

Fokuser vitser på politiske temaer og sosiale kontroverser. Censur, narkotika, fjernsynsfolk, dyrerettigheter og massemedia er alle rettferdige spill. Lag parodier om store nyhetsproblemer med tegnene dine i forkant.

4.

Plasser tegnene dine i jobber som gjør at de kan parodiere sosiale og politiske problemer. Å ha ett eller to arbeid i nyhetsmedia virker bra, men du kan også få en rolle som en evangelist eller presidentkandidat.

5.

Gi en av dine tegn et 'angstskapet', et mørkt skap hvor hans verste frykt vil manifestere seg. Dette kan bli en av dine mest populære løpende gags.

Tips og advarsler

  • Tegn inspirasjon fra andre politiske striper, og vær ikke redd for å ta ideer fra dem når du først begynner. Viser forståelse for de andre tegneseriene kan hjelpe deg med å holde seg på sin gode side.
  • Pass på at du går på pensjon på stripen på mindre enn 10 år, slik at du ikke løper risikoen for går foreldet. Selvfølgelig kan du alltid lage en ny stripe med de samme tegnene, fordi sosial og politisk kommentar aldri blir svakt.
  • Enten det er 'Bloomfield', 'Outland' eller 'Opus,' Berkeley Breatheds tegneserier, er i utgangspunktet de samme - de bruker galte snakkende dyr og villige figurer for å peke moro på politikk og sosiale problemer. Tror du at du kan lage din egen versjon av Doonesbury med en antropomorphic bird and spaced out cat?