Slik bruker du geometrisk sammensetning i fotografering

 

1.

Finn et godt kamera som du er komfortabel med å lage bildene. I øyeblikket er digitale kameraer det mest populære.

2.

< p> Utforsk de forskjellige innstillingene på kameraet. Finn ut om kameraene dine tilbyr en rekke fargemodi. Teste ut nøytralinnstillingen som gir et naturlig utseende, den mettede modusen får farger til å virke strålende og uttalt. Sepia-tonen skaper en brunaktig fargetone og gir et utsmykket utseende.

3.

Bestem på en scene for å fotografere. Ta en tur utendørs og finn en naturlig scene. at motivet du velger å fotografere, kan påvirke fargemodus på kameraet.

4.

Lag tre objekter i hver scene som en generell regel. Selv om denne strategien ikke er på noen måte Det er ofte nødvendig for et effektivt bilde. De ytre objektene fungerer som en ramme, og det indre objektet blir fokuspunktet.

5. Bruk diagonale linjer til å ta hensyn til fokuspunktet. Disse diagonale linjer kan enten være ekte eller imaginære.

6.

Ramme bildet med noe i forgrunnen. Start med å fotografere et hus, bruk et tre eller en busk i forgrunnen som en ramme for ditt fokuspunkt.

De fleste ser geometrisk sammensetning som bruk av geometriske former i kunst. Selv om et mylder av kunstnere bruker denne ferdigheten i tegning og maleri, er det mindre vanlig å bruke geometrisk sammensetning til fotografering. Etter å ha oppnådd et godt kamera kan du begynne å konsentrere deg om å lære hvordan du skal bruke denne ferdigheten i fotografering.