Hvordan analysere et digitalt kamera s anti-støv system

 

1.

Se gjennom kameraets innebygde menysystem for detaljer om metoden som brukes til å fjerne støv og rusk. Det er ofte informasjonsskjermbilder knyttet til hver funksjon.

p> 2.

Finn ut om brukeren trenger et støvfjerningssystem eller et støvfjerningssystem i objektivet. I kamerasystemer tilbyr den ekstra funksjonen ved å arbeide med alle objektiver som setter på kameraet, mens linsens eneste system krever at linsen gir funksjonen.

3.

Gjennomgå digitale kamerafora online for førstehånds erfaring med bestemte støvfjernelsessystemer. Folk som eier kameraet har en upartisk oppfatning av funksjonen og er mer tilbøyelige til å gi en ærlig vurdering.

4.

Bruk funksjonen på kameraet. Prøv det på kameraets butikk når du vurderer kjøp. Be en medarbeider om å tillate en teststasjon på enheten.

5.

Spør kameraets salgspersonale hos en hvilken som helst lokal butikk om antistøvsystemet for det bestemt kamera. Dette er en vanlig fe

6.

Les over den digitale SLR kameraets eierhåndbok for informasjon om det aktuelle kameraets støv fjerningssystem. Hver kameramodell er forskjellig, og det er en del i håndboken som dekker hele støvfjerningsprosessen.

Tips og advarsler

  • Digitale speilreflekskameraer er en dyr investering. Hold, skyv og inspiser nøye før du kjøper.
  • Se om kameraet har en selvrensende mekanisme som er innebygd i systemet. Noen kameraer støtter støvet av lavpassfilteret foran bildesensor. Andre krever at brukeren skal veksle partiklene mens speilet er i oppstilling.
  • Rengjør aldri bildesensoren uten først å lese kamerahåndboken. Dette stykket av kameraet er lett skadet. < / li> Digitalkameraer som benytter en bildesensor trenger rengjøring fra tid til annen. Små, nesten umerkelige partikler holder seg til bildesensoren, forårsaker skade eller lysdiffraksjon. En gang på bildesensoren vises støvet som små uønskede mørke områder på det ferdige bildet. Mange digitale kameraer tilbyr et støvsystem innebygd i kamerahuset.