Hvordan skrive poesi enkelt

 

1.

Det første du må gjøre er å få tilgang til internett. Hvis du er foran en datamaskin, åpner du en nettleser og skriver www.rhymer.com i adresselinjen for URL.

2.

Når du har nådd hjemmesiden av Rhymer.com, vil du se at nettstedet gir en søkemotor av sin egen. Den søkemotoren lar deg rimle et hvilket som helst ord som inngår i det. Du vil også se at det har muligheter å velge mellom når du søker etter et rim. Alternativene er: End Rhymes, Last Syllable Rhymes, Double Rhymes, Triple Rhymes, Begynnende Rhymes og First Syllable Rhymes. Hver enkelt av disse alternativene gir deg forskjellige resultater når du er valgt fra rullegardinmenyen under rimordet søkemotor.

Nå som du forstår hvordan dette nettstedet fungerer, begynner du å tenke på en måte å starte diktet på som du skal skrive. Begynn med noe som likt u0026 quot; Jeg trenger deg som at plantene trenger regnet ... 'Skriv deretter inn det siste ordet i setningen,' Rain 'i søkemotoren, velg' End Rhymes 'fra rullegardinmenyen under søkefeltet, og klikk deretter rim.

4.

Når resultatene vises på neste side, finn et ord som du kan opprette neste setning fra . Jeg plukket 'Fortsett'. Det er et ganske enkelt ord å bruke, men nå må vi lage en setning med den. 'I mitt hjerte skal du forbli!' var det første som kom til tankene.

5.

Nå kobler vi begge setningene som ble opprettet. 'Jeg trenger deg som plantene trenger regnet, i mitt hjerte skal du forbli!' og der har du det. Begynnelsen til noen av de beste poesiene du noen gang har skrevet.

Tips og advarsler

  • Prøv å bruke noen av de forskjellige typene rimer som kan velges under søkefeltet.
  • Husk informasjon er konge, lære nye ord vil også øke vokabular og skriveferdigheter.
  • Lær hvordan du skriver de beste diktene som høres ut som et musikalsk geni skrev det. Overrask og imponere din spesielle person med et godt gjennomtenkt dikt (så de tror) om hvor mye du elsker dem.