Slik overfører du en skisse til en veggmural

 

1.

Skiss ut et design eller et kunstverk som vil omfatte den endelige veggmuren. Ikke alt kunst eller design fungerer bra for veggmaleriet. Overvei landskap med et klart forsvinningspunkt for den beste veggmålingseffekten.

2.

Overfør designen fra sketchpad eller papir til et plastprojeksjonsark. Fullfør dette på de fleste kopibutikker; Det er et nødvendig skritt for projeksjonsmetoden. Det er alltid en god ide å ringe kopi butikken først for å sikre at de har projeksjonsark på lager.

3. Legg et plastark med veggmaleri-design på projektoren og skru på. Manipuler projektoren til veggmuren ligger på veggen i den stillingen du ønsker.

4.

Slå av lysene for å øke synligheten til det projiserte veggmuren på veggen før spore over designet med en myk blyant. Trinn 2 til og med 4 omfatter projeksjonsmetoden for å overføre en skisse til veggen.

5. Bruk en blyant og linjal til å tegne et lysnettet arbeid med linjer på tvers av skissen. Pass på å måle nettverket nøyaktig ved hjelp av enkle tiltak som 1-tommers firkanter. Denne metoden fungerer bra for kompliserte skisser med mange rette linjer eller skarpe vinkler som for eksempel fra bygninger.

Lag et lignende rutenett til i trinn 5 bortsett fra på foreslått veggmuren. Bruk et enkelt forhold som 1-tommers firkant på skisse tilsvarer 1 kvadratmeter på veggen. Dette gir deg mulighet til å frigjøre skissen en firkant om gangen på veggen.

7.

Utfør skissen på den foreslåtte veggveggen med ingenting annet enn øynene dine og en blyant. Dette er den foretrukne metoden for de fleste artister; Selv om det ikke er teknisk nøyaktig, er det kanskje den raskeste og mest kreative metoden for å overføre en skisse fra notisblokken til en veggmural.

Dekker vegger med originale kunstverk er en givende opplevelse for både kunstneren og betrakteren. Det er flere metoder for overføring av skisser og kunstverk fra siden til veggen; tre måter er skissert nedenfor.