Hvordan finne Townships og seksjoner på et kart

 

1.

Det største firkantede området er township. Hver township måler 6 miles square (6 miles X 6 miles) og er 23.040 dekar. Townships kan lokaliseres på et kart ved å finne nord og sør retningslinje kalt township og vest og øst retningslinje kalt rekkevidde.

2.

Hver township er delt inn i 36 seksjoner. Seksjonene er hver 1 mil kvadrat og 640 dekar. På et kart er seksjonene nummerert fra 1 til 36.

3.

Hver seksjon i seks hektar kan videre deles inn i 4 fjerdedeler av 160 hektar hver. Og hvert kvartal kan deles inn i fire 40 hektar store områder.

Under det rektangulære undersøkelsessystemet kan en 40 hektar stor del beskrives som NE 1/4 (nordøst eller øverste høyre hjørne) på SE 1/4 (sørøst eller nederste høyre hjørne) i seksjon 12, T2N (township) og R3W (rekkevidde).

Townships og sektioner er en del av det rektangulære undersøkelsessystemet utviklet av Thomas Jefferson og godkjent av kongressen i 1785. Under dette systemet er landet delt inn i firkantede områder, og disse områdene viser plassering og størrelse. Her er en veiledning for å finne townships og seksjoner på et kart.