Slik leser du et Full Virgo Horoskop

 

Trinn for trinnanalyse

1.

Bruk fødselsdatoen til å bestemme hva Virgo-dekan, eller underavdeling, du eller ditt emne tilhører. De født mellom 23. august og 31. august passer i Virgo dekanen, som effektivt intensiverer jomfru egenskaper. 1. september til 10. september er Steinbukken dekan, og 11. september til 22. september er Taurus-dekanen. Dekanskiltet legger til subtil energi til Virgo-solskiltet; For eksempel gir Steinbukken dekan en følelse av ansvar og alvor for den vanligvis sjarmerende og utadvendte Jomfru.

2.

Bestem hvor Merkur ligger i diagrammet. Merkur er planetens hersker av Jomfruen og påvirker hvordan han kommuniserer med andre. Som et eksempel, hvis planeten befinner seg i et brannskilt, kan den jødiske personens vanlige stoiske natur utfordres av lidenskapelige og impulsive reaksjoner. På samme måte kan følelser ta over hvis kvikksølv er i et vannskilt.

3.

Bestem diagrammets måneskilt og ascendant. Måneskiltet viser en persons måte å tenker, hans indre tanker og motivasjoner. Den opprinnelige er subjektets måte å knytte til verden, masken som hun legger på for å skape et førsteinntrykk.

4.

Finn posisjonen til Jupiter i diagrammet Dette vil fortelle hvordan motivet finner kunnskap, hvor tillit han er og hvordan han gjør forbedringer i sitt liv. Jomfruens solskilt innebærer en kritisk natur, men hvis Jupiter er i et luftig skilt, kan han være mer utadvendt og bløt. et vannskilt vil gi lidenskap og følelser til enhver plan han velger, og i et jordskilt vil Jupiters plassering legge til jomfruens allerede stabile og praktiske natur.

5.

Beregn de viktigste aspektene som Jomfruen Solen lager med indre planeter, månen og oppstigningen. Mange astrologi nettsteder vil gi denne informasjonen sammen med et forenklet diagram. Generelt sett viser sextiler og trines positive interaksjoner, mens firkanter og Opposisjoner angir hindringer eller utfordringer. Konjunksjoner kan være enten negative eller positive.

Tips og advarsler

  • De som er født tidlig om morgenen, kan være 'dobbelt-jomfruer'. Dette betyr at i tillegg til deres solskilt er deres opphavsretts tegn også i Jomfruen, dobler Jomfruegenskapene og øker også betydningen av Merkur i diagrammet.
  • Kontroller alltid informasjonen. Det er ganske enkelt å feilsøke posisjonen til en planet eller ascendant, spesielt når du leser store kolonner av tall. Ta hensyn til dagslysetid hvis det var på plass året hvor motivet ble født. Denne gangen er en time tidligere enn standardtid, noe som kan påvirke den endelige plasseringen av stigende tegn.
  • De som har Virgo-venner, vil gjenkjenne tegnets egenskaper umiddelbart: kjærligheten for detaljer, det logiske, noe løsne sinnet og behovet for å være perfekt i alt de gjør. Men ikke alle jomfruer har alle disse egenskapene. Faktisk er det 'Det er ikke uvanlig for astrologer å finne en sol Jomfru som er slurvet og uorganisert. Dette skyldes at en persons medfødte egenskaper ikke stole på hvor solen er født, men på hvordan alle planeter er justert og hvordan de samhandler med hverandre. Her er hvordan du leser et full Virgo horoskop.