Slik setter du automatisk eksponering bracketing på et digitalt kamera

 

1.

Finn menyen for digitalkameraet ditt. Hvis dette er et nytt kamera, og du kan ikke finne dette, se brukerhåndboken om hvordan du kommer inn på kameraets meny.

2.

Finn Auto- Alternativ for eksponering bracketing i menyinnstillingene. Når du har funnet den, velger du dette alternativet.

3.

Velg hvor mye du ønsker at hvert bilde skal være undereksponert eller overeksponert. Kameraets brukerveiledning har informasjon om de spesifikke innstillingene som skal brukes for å oppnå ønsket bilde.

4.

Lukk menyen for digitalkamera for å gå tilbake til modusen du trenger å være i ta bilder.

Ta noen bilder for å teste om innstillingen du valgte, er tilstrekkelig for bildene du prøver å oppnå. Hvis innstillingene ikke bare stemmer, gå tilbake til trinn 1 og tilbakestill alternativene til de nye innstillingene du velger.

Tips og advarsler

  • Du må kanskje å leke med ulike innstillinger for automatisk eksponering bracketing til du finner de spesifikke innstillingene som oppnår de ønskede resultatene.
  • Automatisk eksponering bracketing gjør det mulig for digitalkamera brukeren å ta 3 bilder av gangen. 1 av bildene er gjort ved vanlig kamerainnstilling. De andre 2 er undereksponert og overeksponert. Dette bedre sikrer at du får et vellykket bilde når belysningen ikke er optimal. Profesjonelle fotografer bruker ofte denne kamerainnstillingen for å sikre at de får bildet de vil ha i ulike innstillinger.