Slik starter du en stillings tegning

 

1.

Plasser den mest fremtredende delen av stilleben på siden din. Begynn med en lyseblå blyant, tegne en lys oversikt over objektet nøyaktig hvor du vil at elementet skal vises. Gå tilbake fra siden og se på det fra en avstand for å sikre at plasseringen og skalaen er det du hadde tenkt. Hvis ikke, juster etter behov.

2.

Sett inn en grov oversikt over elementet nærmest forgrunnen av bildet. Skal elementet til riktig samsvar med det første objektet. Hvis ditt stille liv bare involverer ett element eller gjenstander som er like i forgrunnen, hopper du over dette trinnet.

3.

Penn i det neste punktet på tegningen. Med unntak av det mest fremtredende elementet (satt inn i trinn 1) må du legge til elementer i dybde - fra forgrunnen til bakgrunnen.

4.

Juster mest fremtredende objekt så det faller i riktig dybde i bildet.

5.

Sett deg tilbake fra tegningen og sammenlign det med ditt stilleben. Gjør nødvendige justeringer i form, skala og dybde. Når alle tynne omrissene er tilfredsstillende, er du klar til å avslutte din livssituasjon med detaljer og et mørkere medium, for eksempel svart blyant eller blekk.

Tips og advarsler

  • Lyseblå blyant er det beste mediumet som skal brukes når du begynner å tegne et stille liv. Det viskes godt og skjuler lett med mørkere medier.
  • I begynnelsen av Still Life Drawing finnes det måter du kan sikre et godt utfall i bildet ditt. Det er viktig å følge disse retningslinjene når du begynner å tegne et stille liv for å forhindre uønskede ødeleggelser og bortkastet tid.