Hvordan finne arbeid på nettet som tegneserier eller spøkskriver

 

1.

Nettsteder har funnet ut at de gir sine nettsider med litt kreativ humor ved showet omhenger av en tegneserie eller spøk på toppen av nettsiden, vil holde besøkende tilbake. Men ikke alle har en kreativ talent å være en tegneserie eller spøkskriver. Kontakt nettsteder som du mener at arbeidet ditt ville forbedre nettstedet deres. Du kan tilby å gjøre en gratis eller til en betydelig lavere pris til å begynne med å la dem få en følelse av hvordan arbeidet ditt vil forbedre deres trafikk på webområdet.

2.

Start en nettsted for å markedsføre arbeidet ditt og selge ikondesigner, gaver, kort og klær med tegneserier og vitser påtrykt.

3.

Freelance med andre nettsteder for å organisere en vits av dag eller sitat av uken for å fremme returreisende via e-postbaserte nybegynnere.

4.

Start en humorblogg. Hver og en trenger en latter hver nå og da. Opprette en blogg for å vise tilfelle arbeidet ditt til potensielle kunder, og vil også øke inntektene ved å selge annonseplass på bloggen din.

Tips og advarsler

  • Sjekk ut ressurs boksen nedenfor for flere artikler som kan hjelpe deg i denne virksomheten.
  • Når du skriver eller tegner for andres virksomhet, må du dekke opphavsrettsproblemer før du inngår en kontrakt.
  • Hvis spesialiteten din er humor eller tegneserieopprettelse, er det flere jobber hjemme opptjeningsmuligheter. Nettsteder har funnet ut at å gi sine nettsider et lite kreativt humor, vil de besøkende tilbake. Men ikke alle har en kreativ talent å være en tegneserie eller spøkskriver. Så, å tilby dem din kreative tjeneste vil fylle deres behov.