Hvordan lage et lag av jordmodell ved hjelp av Gips av Paris

 

1.

Hell gipset av Paris i bollen din.

2.

Legg vann langsomt og rør med den langvarige skjeen. Du vil at gipset ditt skal være kremaktig, men ikke for tynt. Legg til vann sakte til du oppnår ønsket konsistens.

3. Legg puttene på en flat overflate og hell gipset av Paris i blikkene. Split blandingen mellom de to.

4.

Ta tak i en av boksene ved siden og løft forsiktig. Tapp bunnen av tinnet på den flate overflaten. Dette vil bidra til å fjerne eventuelle luftbobler. Gjenta med den andre blokken. La blikkene ligge over natten for at gipset tørker.

5.

Fjern gipset fra Paris fra blikkene. Det burde poppe ut. Hvis det ikke gjør det, må du bare trekke blikket bort fra det herdede torget.

6. Bruk super lim til undersiden av en av blokkene av herdet gips i Paris.

p>

7.

Sett den på toppen av den andre blokken.

8.

Legg de stablede blokkene på en flat overflate og legg en tung bok på toppen av dem. La stå i en time.

9.

Merk fem separate seksjoner på blokkene dine ved hjelp av blyanten din. Spor merkene rundt hele blokken din. Disse delene representerer jordnivået. Toppnivået skal være den tynneste. Se bildet på jordnivå for å avgjøre hvor stor du vil gjøre hver seksjon.

10.

Paint dine seksjoner. Øvre delen skal være grønn, som representerer gress. Den andre skal være mørkbrun for å representere toppjord. Den tredje vil være lysebrun eller leire farget for å representere undergrunnen. Den fjerde skal være grå for å representere jordmateriell jord og den femte vil være svart for å representere fjell.

Omtrent alle kan lage en tegning som viser nivåene av sedimentær jord. Lærere har sett de samme tegningene i mange år. Hvis du har til oppgave å skape et prosjekt som har å gjøre med jordnivået, kan du prøve å endre prosjektet litt og lage en modell ved hjelp av gips i Paris. Gips av Paris er billig, kan kjøpes på nesten hvilken som helst håndverksbutikk og er lett å jobbe med. Gips av Paris kan imidlertid gjøre et stort rot, så dekke ditt arbeidsområde godt.