Indentifisering av Pacific Northwest Spiders

 

Black Widow Spider

En av de få farlige edderkoppene som finnes i Stillehavet Nordvest er den svarte enken. Voksne kvinnelige enker har en svart kropp, 3 til 4 cm i diameter, og en rød markering på underbukken som vanligvis ligner en timeglass. Mannlige og umodne enker har hvite eller gule striper og er mindre giftige enn voksne kvinner; menn utvikler ikke hele timeglassformen. Svarte enkebaner er ganske formløse og tynne. Ifølge Washington State Universitys (WSU) entomology-avdeling finnes enker hovedsakelig i 'tørre, uforstyrrede hauger, gammelt tømmer, tørre krypeplasser, uthus, steinbunger eller hayballer.'

Hobo Spider < / h2> Ifølge WSU er hobo eller trakt-nettet, edderkoppen 'en av de vanligste edderkoppene som finnes i hus i Stillehavet Nordvest.' Selv om de ikke er så giftige som svarte enker, kan deres biter føre til moderat epidermal skade og influensaliknende symptomer, de er også svært aggressive. 4 til 5 cm i diameter, hobos er en brunaktig farge med en lys vertikal stripe langs brystbenet. De bor i traktformede baner, vanligvis i tønne, mørke steder, som under bergarter. Hobos er svært like i design til noen uskadelige nordvestlige edderkopparter, med kun mikroskopiske forskjeller.

Krabbe Spider

Krabbe edderkopper er harmløse for mennesker. De er enten hvite eller gule med røde merker på siden av magen og To ekstra lange par forben som ligner krabbeklør. Cr ab edderkopper spinner ikke webs, men lever i blomster der de venter på bakholdsbier og annet byttedyr.

European Cross Spider

Kryss edderkopper er ganske vanlig ute i hele Stillehavet Nordvest. De er brune eller oransje med hvite prikker på ryggen som kommer sammen for å ligne et kryss og kan vokse til å være ganske store. Kryss edderkopper bygger ofte store, ganske organiserte websider. Ifølge Spiders of the Pacific Northwest Lowlands, 'kan det være mer enn hundre [kryss edderkopp] webs i en typisk forstads verft.'

Wolf Spider

Wolf edderkopper er store og hårete jord boliger edderkopper. De er vanligvis mørkebrune i farge. Edderkopper av Stillehavet Nordvest-Lowlands identifiserer 'enger, skoger og shorelines' som vanlige boliger for ulvspinnere. De bygger ikke web eller hekker.

Videreidentifikasjon

Washington State University tilbyr noen Northwest spider identifikasjonstjenester. Se deres hjemmeside for mer informasjon og detaljerte innleveringsinstruksjoner. Det er mange forskjellige typer edderkopper som lever i hele Stillehavet Nordvest --- både innfødte og introduserte. Det er noen typer som er farlige for mennesker, men de fleste er relativt harmløse og vil aldri bite et menneske (hvis de selv er fysisk i stand til å gjøre det), med mindre det er alvorlig provosert. En kombinasjon av webdesign, habitat og kroppsdesign kan brukes til å identifisere de fleste nordvestlige edderkopper. Imidlertid må enkelte typer undersøkes under et mikroskop av en profesjonell.