Slik kjøper du tegneserier på nettet

 

1.

Første steg i å kjøpe tegneserier på nettet, er å kjenne formatet du vil ha dem i. Ønsker du å se tegneseriene på din mobilenhet eller din PC, MacBook eller netbook for eksempel?

2.

Neste trinn er å laste ned programmet slik at du kan få tilgang til nettbutikken for å kjøpe tegneserier på nettet. Panelfly, IDW og comiXology har apps klar til iPad også.

3.

For Apple-enheter går du til iTunes-kontoen din. For Windows-brukere går du til Zune Marketplace-kontoen din. Hvis du har andre mobile enheter som Android, går du til Google-markedsplassen.

4.

Last ned applikasjonene til enheten din. Søk gjennom favoritttitler og se hva som er kjent fra samlingen din eller prøv nye titler. Panelfly, IDW, Comic Zeal and Comics av ​​comiXology er alle tilgjengelige i iTunes App Store.

5.

Kontroller åpen kildefordeling for uavhengige og underjordiske tegneserier. De nye appene og plattformene har åpnet en ny dimensjon for å kjøpe tegneserier på nettet og også gi gratis tegneserier på nettet.

Tips og advarsler

  • Sjekk de mange tegneseriene
  • Vent på å se reaksjonen til den første generasjonen iPad.
  • Alt levert til iPad leveres nesten alltid til Mac og PC.
  • li>
  • iPad-lagringskapasiteten er mindre enn å si en netbook med 500 gigabyte harddisker for en komisk seer, alt sammen med bildene.
  • iPad tillater ikke multi tasking
  • < li> iPad tar ikke imot Adobe Flash Det er to måter å kjøpe tegneserier på nettet, det er selvsagt å kjøpe utskriftene, og det andre er å kjøpe digitale medier. Digitale medier har bevist en ny dimensjon for tegneserier og grafiske romaner. Tegneserier online for iPad forventes å se denne bølgen enda mer.

    De store utgivere som Marvel, DC er nå tilgjengelige på linje gjennom applikasjoner for iPhone, iTouch og iPad. Yu kan kjøpe tegneserier på nettet gjennom programmer som Panelfly, IDW, Comic Zeal og ComiXology. Det handler bare om å laste ned appen. Marvel distribuerer tegneserier digitalt til PSP-systemet med Sony; den mer tradisjonelle komiske opplevelsen på iPad er spennende for komisk medium med lettere distribusjon av innhold.