Slik utarbeider du mentalt for din første tatovering

 

1.

En av de første og mest oversett aspekter ved å få din første tatovering, er å finne den rette salongen og den rette artisten. Spør rundt først. Hvis du ser noen med et flott kunstverk, spør hvor de fikk det, og hvem (med navn) gjorde jobben. Husk at en kunstner ikke er lik en annen, bare fordi de jobber i samme salong.

2.

Når du hører om en flott artist, prøv å sjekke dem ut online. Du kan ofte finne vurderinger fra andre kunder på nettet. Besøk storkontakten uten å få en tatovering. Stille spørsmål! Snakk med alle kunstnere på stedet. Her er noen eksempler på spørsmål.
Spør eieren av salongen hvis de og deres kunstnere garanterer sitt arbeid?
Spør om de bruker nye ELLER steriliserte nåler. (du vil ha ny, duh!)
Spør om de vil røre opp sitt arbeid gratis?
Spør hva alternativene dine er hvis du ikke liker tatoveringen? Vil eieren fikse det gratis eller refunder pengene dine?
Eventuelle spørsmål du kan tenke på, ikke nøl med å spørre. Det er din kropp og dens faste så vær ikke sjenert.
Hvis noen ikke er villig til å svare på alle dine spørsmål og bekymringer, ikke bry deg om å gi dem din virksomhet.

3.

Nå som du har nøye skjermet kunstneren din og salongen, kan du avtale om kunsten din allerede er valgt. Eller du kan ta en spasertur tidlig nok til å gi deg tid til å bla og få blekk. Hvis nødvendig velger du design, la det være med kunstneren og sett en avtale for neste dag.

4.

Tid for mental forberedelse. Noen personlig prøvde metoder for å komme gjennom din første tatovering er som følger.
Din første tatovering bør være relativt liten. På den måten hvis det er uutholdelig for deg, trenger du ikke å lide for en time eller flere økter for å fullføre blekk.
Test smertestoleransen din på forskjellige steder på kroppen din. Jeg har funnet den nærmeste måten å føle at din tatovering er å skrape et lite område av huden din med neglen i en kort rett linje. Påfør nok trykk og gå frem og tilbake raskt nok til å skape en veldig sterk brennende følelse. Det handler om hva din tatovering vil føles som i sine minst smertefulle øyeblikk. Prøv denne metoden på ulike deler av kroppen din for å finne som er minst følsom. Det er det søte stedet, sett din første tatovering der.

5. Mange ser deres tatoveringer som en rite av passasjer. Når du går til din første er det en god mentalitet å beholde. Fortell deg selv fra å få tak i at når nålen berører huden din, er det ikke noe alternativ. Ikke la deg selv tro på at du kan stå opp og gå når den er startet. Ser vi på dette realistisk, vil du virkelig være fyren / galen som har en halv tatovering, og alle som ser det vet at du ikke kunne tar det ikke? Hvis du virkelig ønsker en tatovering, gå for målstreken og godta ingenting mindre. Hvis du går ut i begynnelsen eller midten, bør du aldri ha vært der i utgangspunktet.

6.

Gjør det til målstreken. Drikk mye vann og spis godt, men lett før du går under nålen, da noen føler seg kvalme under tatoveringen. Hvis du føler deg syk i magen, lys lett eller svimmel, fortell kunstneren med en gang. De vil ta en pause og muligens legge deg ned for noen få øyeblikk. Det er viktig at du forteller dem fordi noen ganger vil folk tøffe det og de går forbi fordi de ikke tok seg tid til å samle seg når de trengte det. Men hvis du tar en pause, ikke sitte ut mer enn fem minutter eller så. Hvis du mister tankegangen og vilje til å fullføre skruen din.

7.

Under din første og eventuelle etterfølgende tatoveringer kan du synes det er veldig nyttig å stirre på ett objekt i et rom og 'Sone' ut ved å fokusere på en annen livløs gjenstand. Jeg brukte en gulltonet dørknapp en gang til å sone ut og du ville bli overrasket over detaljene som sucker hadde. Et annet alternativ er å holde øynene dine bevegelige, se deg rundt i rommet på veggdekorasjonen. Se på bilder og plakater som henger på veggene. Se på alt annet enn nålen og tatoveringen pågår. Ta en kompis og snakk dem om noe som du kan tenke på. Å holde øynene dine andre steder gjør det enkelt å fokusere tankene dine på andre ting. Disse er svært effektive måter å 'blokkere' ut smerte på.

8.

p> Noen fakta for MEST, men ikke alle fordi alle er forskjellige. Generelt er omrisset det verste fordi du er innstilt på området mentalt ved firs t.
Når kunstneren begynner å fylle oversikten, mens det kommer en kontinuerlig brennende følelse i området, begynner tankene å 'numb' det ut og du vil oppleve en dullere smerte. Når du har nådd dette punktet, er du praktisk talt klar og du vil bli ferdig før du vet det. Men da fyllingen går langs omrisset, kan du føle mer akutt smerte øyeblikkelig hver gang fyllingen går på eller i nærheten av omrisset. Igjen er det øyeblikkelig og så nært ferdig kan du også suge det oppe. Alt som er igjen for å gjøre nå, er å nyte kunsten.

Tips og advarsler

  • Hvis du har tenkt lenge og hardt om å få en tatovering som du burde) i de fleste tilfeller vil du bli hyggelig overrasket over at smerten er mye mindre alvorlig enn du trolig fant.
  • Merk: Fakta for MOST er en seksjon basert på intervjuer av 10 forskjellige personer som husker
  • Jeg har hørt tre forskjellige versjoner på hvilke 'områder' av kroppen er mest smertefulle. 4 Mennesker som er med i meg, føler at hendene, føttene, og andre benete områder er de mest smertefulle. Andre diskuterer at fete områder er mest eller minst smertefulle. Og noen andre som meg selv føler at muskler som skulderbladene, armene, kalvene og brystmusklene er minst smertefulle.
  • Hvis du er enig eller uenig, eller vil dele dine første tatoveringshistorier eller tips, vær så snill å kommentere og dele.
  • Denne artikkelen er ikke en oppmuntring eller en motløshet for å få tatoveringer. Beslutningen om å få en tatovering bør være din og din alene.
  • Hvis du bestemmer deg for å få en tatovering, husk at det er permanent og velg kunstner, salong og kunst arbeid med omhu.
  • Vennligst bruk de første trinnene for å sikre at tatoveringen din er gjort i et trygt og rent miljø.
  • Aldri få en tatovering fra en nabolag, garasje eller kjellerartner som jeg liker å ringe til dem. Hvis de ikke har råd til et forretningssted eller ikke er villige til å jobbe i en etablert salong, vil du sannsynligvis ende opp med en veldig billig tatovering som gir deg et 50 \ 50 skudd som det kommer til å komme ut riktig. Sammen med ingen bedre å fikse det for deg gratis. Også uten at forretningsforskrifter og lover følges nøye, risikerer du helsen din og stoler på en ustabil 'artist' for å følge standard nålprosedyre.
  • Til det punktet, ikke 'Vær ikke billig. Du får det du betaler for, og dessverre er ekkel infeksjoner og livstruende sykdommer, og ofte overføres du gjennom tatoveringer. Minimer risikoen! Unngå fristelsen til å få en billig uprofesjonell tatovering, selv fra en virkelig god kjeller 'artist'.
  • Mens alle er forskjellige og tolererer smerte annerledes, er det egentlig ingen magisk nøkkel til å komme gjennom din første tatovering. Imidlertid er det noen prøvde og sanne tips for å hjelpe deg med å starte og fullføre blekk uten å gråte som en baby eller være en av de dårlige sapene som kjører rundt med et halvt band rundt, arm tattoo.