Fugleidentifikasjon i øst

 

Fugleidentifikasjonsbøker

For å identifisere fugler i østlige USA, trenger du en identifikasjonsbok for fugler. Velg en bok som begrenser inkludering til østfugler. Disse mindre bøkene er mer bærbare og eliminerer forvirringen mellom østlige og vestlige arter. Velg også en brukervennlig bok som sorterer fugler etter farge og rekkevidde. Noen bøker representerer fugler med fotografier, andre bruker fargetegninger; valget mellom de to er en personlig preferanse.

Kikkert

Et godt kikkert vil hjelpe deg med å finne små detaljer som hjelper til med å identifisere. Når du handler, bør du vurdere størrelse, form og vekt. Kraftig kikkert er ikke alltid det beste valget; de kan kreve et stativ for gode resultater. All-purpose fuglekikking kikkert bør være enkel å bruke og gi lyse, skarpe bilder i en rekke lysforhold. Besøk en spesialitetsoptikkbutikk eller bakgårdsbutikk for råd.

Komme i gang hjemme

For å begynne å identifisere fugler i ditt område, må du være der fuglene er. Du kan begynne fugletitting rett i din egen bakgård. Faktisk behøver du ikke engang å forlate huset - en strategisk plassert fuglfôrer vil tiltrekke seg et bredt utvalg av arter. Vanlige østfôrfugler inkluderer nuthatch, titmouse, chickadee og finch. Spesialfôrmasser kan tiltrekke seg blåsåpner, speil og kolibrier.

Kystmøter

Kystnære og barriereøyene i den østlige amerikanske kystnære er et fuglekikkerparadis. Om våren og høsten, er dette området velkommen ti tusenvis av trekkfugler. I løpet av sommeren tilbringer strømpebukser, trusser, tanagere, flycatchers og orioles-nest i skogene omkring skog og skog, og indigo buntings, blå grosbeaks og gulbrente chatter til sommermånedene i myrene.

Strender og Moutains

Langs østkysten patruljer lermåger, sildmålinger og store og mindre svarte ryggmåler sandstrendene. Du vil også finne plovers, sandpipere og sanderlings. Nylig har pelikaner blitt oppdaget langs kysten i New Jersey.

Fjellene i den østlige regionen er hjem for mange arter som ikke finnes i lavere høyder. Bicknells spenning er unikt for de nordlige appalachierne, og den gyldne vingeren er bare funnet i fjellrike deler av Georgia.

Great Backyard Bird Count

The Great Backyard Bird Count er en morsom og pedagogisk årlig begivenhet som finner sted over fire dager i februar og er åpen for alle. Fuglekikkere av alle muligheter er velkomne til å telle og registrere fugleobservasjoner, og skape et øyeblikksbilde av fuglepopulasjoner over hele landet. Denne viktige informasjonen hjelper forskere til å dokumentere og forstå konsekvensene av habitat tap, klimaendringer og andre hendelser som påvirker fuglepopulasjoner. De østlige USA tilbyr et utvalg av fugletitting terreng: byer, jordbruksmark, skoger, kystnære myrer og fjell. Muligheter for å se og studere neotropiske trekkfugler fra så langt unna som Mexico og Sør-Amerika er rikelig, da disse artene raser og rangerer i stater øst for Mississippi. Wildlife refuges er et godt sted å lære de fine poengene med fugleidentifikasjon, da de er satt opp for å beskytte og administrere habitat og ofte bemannet av kunnskapsrike frivillige. I følge USAs fisk- og viltstasjon har de fleste byer dyreliv i løpet av en times kjøretur.