Hvordan fotografere barn

 

1.

Fotografering av spedbarn er veldig enkelt. Først mat dem og burp dem og så sett dem i god naturlig belysning og få noen til å lage ansikter på dem eller leke med et utstoppet dyr. Prøv å unngå å bruke flash; det har en tendens til å irritere barn. Hvis du vil få dem til å gråte, bare blink dem et par ganger med stroben. Har familiemedlemmer barnet og stiller seg for portretter. Få alle posene ut av systemet ditt fordi det snart vil få dem til å si: 'Må jeg?'

2.

Når de blir eldre, prøv å holde en husk og det er: ta bilder av dem å gjøre noe. Det spiller ingen rolle hvor lenge det er noe de vil gjøre. Jeg elsker dette bildet av datteren min som jeg tok mens vi ventet på å gå ut på middag med bestemoren hennes. Hun ble kjedelig og jeg fortalte henne å gå til slutten av retten og se hvor fort hun kunne løpe. Hun var virkelig i å løpe fort da, og det gjorde en stor ærlig. Jeg hadde forhåndsinnstilt eksponeringen, slik at jeg bare kunne ta kameraet raskt og få et naturlig uttrykk.

3.

Noen barn er naturlige skinke og vil gjøre noe for kameraet. De har mindre inhibering enn voksne og vil faktisk at du skal ta bilder av dem når de prøver å se dumme. Når puberteten treff er alle spillene slått av. Bare fordi en gutt er en skinke når de er seks, betyr det ikke at de vil være slik 12. Men i løpet av deres 'utgående' periode så mange bilder som mulig, siden det bare vil være for et begrenset tidsrom.

4.

Ta bilder av hendelser i barna dine. De vil ha mer mening for barna dine senere i livet da de kanskje har for deg. Det er de åpenbare hendelsene som eksamener, fødselsdager og familieferier. Dette er en tid da du kan sette barna dine til kameraet. Pass på at du også tar noen av de små begivenhetene som lite liga og andre sportskonkurranser uavhengig av barnets talent. Disse bildene utgjør alle et fotobånd av barnets liv.

5.

La barna begynne å snakke sine egne bilder tidlig i livet. De kan ikke ha det samme talent eller interesse som du gjør i fotografering, men det bidrar til å forstå prosessen. Dette kan gjøre dem til et bedre fotografisk emne. Dette bildet ble tatt av datteren min i Hawaii da hun var om lag seks.

Tips og advarsler

  • Få noen med deg til å leke med barnet eller distrahere barnet slik at du kan ta naturlige candids.
  • Bruk naturlig lys når det er mulig, flash er distraherer de fleste barn.
  • Ikke unngå å ta stillbilder i helhet, men bruk det sparsomt, med mindre barnet ditt vil bli modell.
  • Vi alle elsker barn - og spesielt elsker våre egne barn. For femti år siden ble fotografering reddet for sporadisk familieportrett eller utflukt. I dag begynner vi å fotografere barna våre når de kommer ut av livmoren og ser ut til å dokumentere hver eneste begivenhet. Fra min erfaring fører dette til to fenomener som kan eksistere innenfor det samme barnet på ulike punkter i utviklingen. Når de blir følsomme for å bli fotografert, kan de bli til en poser, som raskt slår en pose og gir et smil på cue. De kan også bli til en hider og dekke ansiktet og bli sint når du begynner å ta bilder. Ingen av disse er ønskelig siden det du virkelig vil ha er oppriktige bilder av barna som lever livet deres. Så slutte å posere barna og følg disse enkle teknikkene for å få bedre bilder av barna dine.