Hvordan lage en Origami kanin

 

1.

Bruk et lett papir for å lage origami. Tradisjonelt origami papir er farget bare på den ene siden, men noe papir av hvilken som helst farge vil gjøre. Dataprinterpapir fungerer fint.

2.

Klipp papiret i størrelse. Enhver firkant er akseptabelt, men en vanlig størrelse for origami papir er 6 x 6 tommer. Brett papiret i halvt diagonalt og danner en trekant. Åpne papiret tilbake til torget. Du ser to trekanter dannet av krøllen som går ned midt på papiret.

3.

Ta toppunktet til en trekant, som er et av hjørnene motsatte krøll, og brett den innover, slik at den ene siden av trekanten er i linje med krøllen. Skru kantene godt. Du vil gjøre det samme for den andre siden, brette hjørnet innover og justere det med krøllen. Dette danner et 'kite face'.

Ta tak i toppunktet i den nederste triangelen, som danner toppen av drageflaten, og brett den over de to trekanter du bare laget, tilpasse det med kantene sine. Krøll. Ved å bruke samme trekant, ta punktet tilbake på motsatt måte og omtrent en halv tomme (eller litt mindre) fra bunnkanten, skape en flatt fold og krøll godt.

5.

p> Vri figuren over og ta den samme trekantens toppunkt ned og juster punktet med den midtre krøllen. Fold den justere folden med kanten av figuren. Fold motsatt punkt, på bunnen av draken med forsiden opp for å møte den motstående nesen til å nese og kle seg godt.

6.

Løft hele figuren med de to trekanter du nettopp har gjort på toppen, og brett hele figuren i halve langs midtkretsen med de to trekanter du nettopp har opprettet på toppen. Den lille siden av figuren har de tynne trekantkvikene som danner ørene. Trekk ørene til du kommer til ønsket vinkel og danner en god krone. Bruk et saks, kutt ned ørene fra toppunktet til bunnen for å skille dem.

7.

Bøy ørene utover til ønsket vinkel . Langs bunnen av hver side av kaninfiguret, bruk tommelen, bøy (ikke brett) papiret innover i en halvmåneform på hver side. Dette skaper en fremre og bakre ben-effekt. Juster figuren slik at den passer til øyet og trakk litt opp på den trekantede halen - det er din kanin!

Origami er en gammel japansk papirfoldingskunst som gir enkle eller komplekse design. Å lage origami er en morsom, rimelig tidsfordriv for barn eller voksne. Emnene som brukes til origami er oftest dyr eller noe som finnes i naturen. Følg disse enkle trinnene for å lage en origami kanin.