Hvordan overbevise foreldrene dine, du må ikke være i sport eller en klubb

 

1.

Overbevise foreldrene dine om at du har andre verdifulle måter å bruke tiden på. Hvis du kan fortelle dem om dine hobbyer og konstruktive prosjekter, kan de se verdien av å tilbringe mer tid hjemme og mindre tid på planlagte aktiviteter.

2.

Få litt øvelse. Mange foreldre vil at barna skal utøve sport slik at de får nok mosjon og holder seg frisk. Hvis du allerede får trening utenfor skolen, vil det være mye lettere å overbevise foreldrene dine om at det ikke er behov for en sportsaktivitet.

3.

Vis dem hvordan du er ansvarlig er. Hvis du får lekser ferdig på tide og aldri glemmer oppgaver og tester, vil foreldrene dine se hvor disiplinert du er. En av grunnene til at foreldre finner sport og klubber positive for barn er at disse aktivitetene lærer ansvar, lagarbeid og selvtillit disiplin. Hvis du allerede har disse egenskapene, blir det ikke et problem å bli med i et idrettslag eller en klubb.

4.

Fortell foreldrene dine om hva du gjør etter skolen . Hvis du er ute, fortell dem om hvor du har vært og hvem du har vært med. Hvis du er hjemme, fortell dem om hvordan du bruker tiden etter skolen. Hold kommunikasjonslinjene åpne slik at foreldrene dine føler at de kan stole på deg etter skolen uten å bli overvåket i en klubb eller et idrettslag.

Noen liker å være aktive i skolens idrettslag og klubber, men noen gjør det ikke. Det er ikke noe galt med å ikke spille sport eller delta på klubbmøter. Det virkelige trikset er imidlertid å overbevise foreldrene dine om at det å bli med i en av disse organisasjonene, er ikke nødvendig å nyte skolens karriere.