Hvordan unngå å kjøpe kinesiske, japanske eller koreanske falske på Ebay

 

1.

Ebay er et veldig bra sted å kjøpe og selge kunst og antikviteter. Men det er noen ting du må huske når du kjøper kinesisk, japansk eller koreansk kunst på Ebay. Ebay tilbyr ingen garantier.

Anta at hvert element er en falsk og deretter finne grunner til hvorfor det ikke er 'falsk'. Sjekk hvor varen er plassert? Hvis det er s ligger i Kina, Hong Kong eller Taiwan, er det en falsk. Selv om du bare mistenker at den kunne ligge på et av disse stedene - det er mulig å skjule stedet - antar at det er en falsk. Plasseringen kan noen ganger være oppført som hongkong USA eller Kina USA, og mange kan bli lurt av det - ikke vær. Klikk på Ebay medlems navn og det vil gi deg ekstra detaljer: landet der han ble medlem, dato for å bli med i Ebay, og hvis han noen gang har endret brukernavnet sitt.

3.

Hvis objektet er kinesisk, og syntaksen i beskrivelsen gir deg grunn til å tro at en kinesisk forhandler selger det er det en falsk. Hvis objektet er oppført på fransk, tysk, spansk, nederlandsk, sveitsisk eller belgisk ebay, og beskrivelsen er skrevet på engelsk først, er det sannsynligvis en falsk.

Du tror kanskje jeg er m Å være vanskelig på kinesiske forhandlere, selv rasistiske, godt forgedaboudit. Jeg elsker kineserne, jeg elsker å gjøre forretninger med dem. Jeg elsker kunsten sin. Men hvis du ignorerer mitt råd når du kjøper på Ebay, ni ganger ut av ti, vil du ende opp med en falsk.

Den kinesiske elsker å skape falske kunstverk, og de har gjort det i hundrevis av år. Hvert dynasti kopierte det beste arbeidet fra tidligere dynastier og kalte det 'Homage'. Noen ganger forbedret de seg selv på deres forfedres arbeid. Dessverre har de i de siste tjue årene begynt å fakse kunst i store mengder, ikke som 'Homage', men for fortjeneste. Og ikke fornøyd med å kopiere sin egen kunst, de kopierer nå også japansk og koreansk kunst.