Feltveiledning til fugler i Nord-Amerika

 

Tips for vellykket fugletitting

Først må du ha et godt kikkert (og et kamera hvis du vil ta bilder).

Bruk behagelige sko fordi du må gjøre mye å gå. Unngå å bruke klare farger og ta på deg klær som passer for uansett vær. Du vil være i. Prøv å bruke klær som ikke gir mye støy. For eksempel kan skinnende skinn skremme en liten fugl.

Plan Fuglen migrere, så de kommer til forskjellige steder på ulike tider av året.

Få en god feltguide som beskriver hver fugl i området og gir bilder. Det bør også beskrive naturen og habitatet til hver fugl.

Texas-Big Bend nasjonalpark

Texas er et av de beste stedene i Nord-Amerika for å se på fugletitting. Fuglearter. Blant de mange rovfuglene i parken er fregnefalken, en gang på den truede listen. Parken tar ekstra forsiktighet og lukker områder under fuglens nesesesong for å unngå støy fra mennesker. Kjent for å være den raskeste fuglen, kan den svinge i hastigheter opp til 60 km / t og dykke opp til 200 km / t. Fargerne er grå, brun og hvit; Vingene er pekte og bygget for fart. Parken er også hjemsted for den store blåhjerten, som vanligvis finnes langs elva i nærheten av banken eller i grunt vann. Dens lange regninger brukes til spydende fisk og annet vannlevende liv. Den har en vingespanne på nesten 6 meter. Det står svaneaktig, og fjærene er blå-grønne pasteller.

Ingen besøk til Big Bend ville være komplett uten å få et glimt av en roadrunner. De er vanligvis sett løpende eller darting over veier. Roadrunner er en grunnfugl og spiser insekter, edderkopper og små øgler. Det er kjent for å drepe slanger - selv giftige. Det er grå og hvit, med en karakteristisk lang hale og spisse beak.

Arizona-Madera Canyon

I midten av Santa Rita-fjellene og Coronado National Forest i sørøst Arizona ligger Madera Canyon, hjem til ca 130 fuglearter. Den elegante Trogon er en favoritt. Hanen er en vakker grønn, med røde øyne, hvite og grå vinger og en strålende rød-hvit bryst. Den finnes vanligvis i kløftene rundt elver, eik, furu og sycamore trær. Den malte røde starten er en petit sangfugl og er svart med hvite patched vinger og et veldig tydelig, strålende rødt bryst. Det kan bli funnet hekker på bakken i skogen eller fôring på insekter som riper på skogsgulvet.

Den røde hakk, den vanligste av haugene i Nord-Amerika, gjør sitt hjem i fjell av canyon og hunter for små mus eller kaniner i åpne felt. Den har en vingespen på mer enn 4 fot.

Florida-Everglades nasjonalpark

Everglades nasjonalpark, en av de største parkene i USA, er hjem for rundt 360 fuglearter. Vannfugl er rikelig, og du vil oppdage mange ender og andre fugler i nærheten av vannet. The Great Blue Heron vil også dukke opp her. Blant rovfuglene gjør Bald Eagle sitt hjem i Everglades.

Den store Flamingo er kjent av sin rosa fjerdedel og hvit og svart nedturnert regning. Den går grasiøst på rosa bein og renner opp vann for å få krepsdyr og alger, noe som gir fuglen sin rosa farge. Du kan se Flamingos, egrets og andre vannfugler langs Snake Bight Trail, en av de mange fugletittingstiene i parken.

Se ikke lenger enn ditt eget bakgård

Mange ganger må du ikke gå Hvis du har en lidenskap for å se på fugler, bør du vurdere å sette opp fugleoppdrettere for å tiltrekke seg flere fugler til området. Fuglehus kan gi endeløse timer med underholdning, fra å se på hekkerprosessen og eggeklokken til å se babyene lære å fly. Fugletitting er en hobby som er elsket av mange mennesker, og Nord-Amerika er et land rikt med forskjellige, vakre og fascinerende fugler. Det er hjem til ca 800 arter. Her er noen tips, sammen med noen av de beste stedene for fugletitting.