Hvordan bli en graffitiartist

 

1.

Kjøp litt papir og sørg for at du alltid har det med deg. Kunstnere har alltid papir fordi de kan bli inspirert når de er ute og om. Du kan da tegne design når det er inspirert.

2.

Tenk på et navn du vil måtte skrive av arbeidet ditt. Hvis du vil være en original graffitiartner, så tenk på et originalt navn. Du vil så signere navnet ditt nederst eller ved siden av arbeidet ditt.

3.

Øv skisse så mye som mulig. Skisse i minst tre måneder før du begynner å gjøre ekte graffiti på offentlige steder. Du vil at designene dine skal være perfekte. Gjør gatekunstdesignene dine unike og en forlengelse av din personlige stil.

4.

Kjøp noen permanente markører, stenciler og andre tegningsmedier. Du kan til og med bruke klistremerker for å lage designene dine. Finn et sted å gjøre ditt første virkelige graffiti design. Du kan gjøre designet ditt i en rekke farger, motiver og teksturer.

5.

Velg områder som ikke er helt offentlige, men et sted utenfor spor som i smug. Graffiti artister ønsker ikke å bli fanget med å gjøre sin kunst offentlig når de kan komme i trøbbel.

Tips og advarsler

  • En misdemeanor charge , samfunnstjeneste eller bøter er alle mulige straffer for ulovlig graffiti.
  • Å bli en graffitiartner er et interessant karrierevalg. Ditt design kan være ulovlig eller et kunstverk. Det tar talent å gjøre fin utseende graffiti, og det krever trening før du kan male gatene og veggene. Imidlertid må du vite komplikasjonene hvis du blir angrepet å ødelegge en by eller park. Lær hvordan du blir en graffitiartist.