Hvordan tegne ansiktet på tegneseriefigurer

 

1.

Tegn et stort, bredt 'U' -form for det grunnleggende tegneserieansiktet. Du kan legge til alle dine ansiktsfunksjoner i denne 'U' og deretter ta den av med hår.

2.

Legg ører til 'U' når du tegner det med bare gjør 2 klumper i sidene av 'U' -formen. Legg ørene lave for å få et dumt utseende med hengende ører, og eksperimenter med ørens størrelse.

3.

Tenk på om du vil ha karakteren s hår å være i ansiktet. Hvis du vil at tegneserien skal kikke ut bak buskhår, trekk håret først og arbeid de andre funksjonene rundt håret.

4.

Legg til noen hatter eller hårtilbehør mens du trekker håret. Hatter bør plasseres overlappende håret, ikke på toppen av det, for å gi tegneserien realistisk romlig interaksjon.

5.

Legg briller i ansiktet mens du trekker øynene. Briller vil sannsynligvis overlappe øynene eller ta plass til øynene hvis du bare legger irisene og elever inn i brillene.

6.

Eksperimentere med formen på hodet og ansiktet og plassering av ansiktsfunksjoner. Du kan få karakteren til å se geeky ved å gjøre hodet større til toppen, for eksempel, eller gi tegneserien en stor hake ved å orientere alle Ansiktsfunksjonene mot t på en del av hodet.

Å tegne ansiktet er det første trinnet i tegning tegneserier, enten du tegner mennesker eller dyr. Et tegneserie-ansikt er lett å tegne hvis du vet hva elementene er og planlegger. Når du tegner ansikter for tegningene dine, tenk fremover om ansikts uttrykk du vil oppnå, samt andre detaljer og tilbehør på hodet, for eksempel hår, ører, hatter og briller.