Slik fotograferer du naturskjønne områder

 

1.

Komponere elementene på bildet ditt for å skape et fokuspunkt. For eksempel behøver du ikke å bruke søkerens senter for motivet på bildet. Motivet kan være litt utenfor sentrum hvis det skaper et bedre bilde. Bildet skal få folk til å besøke siden av bildet

2. Ta et godt bilde med mykt, tidlig morgenlys. En enkel sammensetning kan bli et spektakulært skudd når det kombineres med morgengløden. For best resultat, prøv å få din skutt en time eller så etter at solen kommer opp.

3.

Lag en aura rundt fokuspunktet på bildet ditt ved hjelp av naturlig lys og kameras flash. Kombiner sollys med lyset av blitsen din fra begynnelsen på ettermiddagen. Dette hjelper til med å fylle søkeren med lys og gjør at du kan uklare alt bak motivet ditt.

4.

Hold kameraet vertikalt for lange gjenstander og legg vekt på lengdebilder. Skyting fosser er et godt eksempel på når du skal ta et vertikalt fotografi. Det lar deg inkludere hele fossen og gir noen fantastiske skudd.

5.

Bruk et stativ på jevnt underlag for å skape et jevnt skudd. Stativ lar deg konsentrere deg om å få din perfekte komposisjon. Se gjennom søkeren og klikk bildet når du er fornøyd.

6.

Prøv å bruke et vidvinkelobjektiv for horisontale bilder. Prøv dette på et seacoastbilde eller panoramautsikt over et fjellkjede. Vidvinkelobjektiver gir deg mulighet til å inkludere mer av den naturskjønne utsikten på bildet ditt.

Tips og advarsler

  • Slå ut på egen hånd for å finne naturskjønne underverk , skjønnhet og natur. For eksempel, se etter en gammel bygning med kyr som beiter i et frodig, grønt, Colorado-beite som snødekte fjelltårn i det fjerne.
  • Når du går på ferie, ta med litt av den vakre skjønnheten tilbake med deg. Lære å fotografere naturskjønne områder lar deg lage original kunst for hjemmet ditt og er en fin måte å huske eventyrene dine på.