Hvordan kjøpe Anime på det billige

 

1.

Kjøp brukt anime i stedet for nye. Brukte DVDer kan noen ganger bli funnet på lokale videobutikker eller online for halvparten av prisen på nye serier.

2. Finn kinesisk eller koreansk knockoffs. Du kan kjøpe billige anime-serier på nettet som ser ut akkurat som den ekte, men er faktisk kinesiske eksemplarer.

Delta på anime-konvensjoner i ditt område. Ofte er billige anime, manga og varer tilgjengelig der fra lokale anime-artister.

4.

Last ned animeen din hvis du leter etter en serie som ennå ikke er distribuert ditt land. Ofte er disse tilgjengelige gratis, selv om de fleste donerer noen få dollar til fan-subbers.

Tips og advarsler

  • Selv om det Det er ikke ulovlig å laste ned anime, det er ulovlig å distribuere det. Vær forsiktig så du ikke deler episoder når du bruker et person-til-person-nettverk eller andre delingsprogrammer.
  • Når anime er lisensiert i USA, er generelt mer aggressive om å beskytte en anime-serie.
  • Anime, eller japansk animasjon, omfatter et bredt spekter av sjangere og appellerer til mange fans. Flere og flere anime-fans finnes i USA og andre land. Imidlertid må internasjonale entusiaster importere deres anime fra Japan, noe som gjør det til en dyr hobby. Det er imidlertid måter å kjøpe billig anime.