Hvordan lage Encaustic Medium

 

1.

Kjøp Damar krystaller, encaustic maling og bivoks fra en lokal kunstforsyningsbutikk, eller bestill online fra en av forsyningsbutikker som RF Håndlaget Maling.

2 . Grind Damar harpiks krystaller i et fint pulver med mørtel og pestle. Du kan også plassere krystallene i en plastpose og knuse dem med en hammer eller en rullestift.

3.

Varm vann i dobbeltkoker til det er varmt og tilsett ca. tredje av bivokset ditt på toppen av en dobbelkoker. Voksen vil begynne å smelte når vanntemperaturen når 140 til 150 grader F.

4.

Mål en del Damar harpiks til åtte deler bivoks. Du kan enkelt justere forholdet for å gjøre det encaustic medium konsistensen som passer best til din maleri stil. Legg til mer dammar harpiks for å maksimere voksets hårdere, men hvis du legger for mye Damar harpiks, blir det enkaustiske mediumet sprøtt.

5.

Øk temperaturen gradvis og sørg for å se på leser på termometeret ditt. Rør på voks til den smelter helt.

Legg til den pulveriserte Damar harpiks når temperaturen på vokssettet når 200 grader F. Fortsett å røre det til harpiksen smelter inn i voks.

Bland bland resten av bivoksens omrøring hele tiden til alt har smeltet sammen.

8. blandingen inn i papirstikk koppene eller cupcake pan liners sørge for at hver inneholder omtrent samme mengde encaustic medium. Tillat voksblandingen å kjøle seg ned.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke det kaloriske mediumet klart, eller du kan legge til pigmenter for farget medium. Lær om å legge til pigmenter på Våt lærred - Cyber ​​Living for Artists.
  • Det finnes digitale termometre med en separat probe og avlesning. Noen har alarmer, som kan settes til å gå av med en forutbestemt temperatur.
  • Vær oppmerksom på at du må bruke en dobbel kjele når du smelter bivoks. Denne voksen vil briste i flamme hvis den kommer nær dens flammepunkttemperatur på opptil 470 grader F.
  • Når du bruker dobbeltkoker, må aldri voks og Damar harpiksblandingen bli varmere enn 250 grader F.
  • Vær forsiktig når du arbeider med varmsmeltet voks, pass på at du skal bruke riktige verneklær, inkludert langermede skjorter og lange bukser. Hold kult vann i nærheten dersom den varme voks kommer på huden din.
  • Når du bruker matlagingsverktøy og redskaper for å lage encaustisk medium, må du aldri bruke dem til matlaging.
  • Når du lærer å lage encaustisk medium, har en helt ny verden av maleri åpnet seg for deg. Dette gamle kunstmediet gjør et flott tillegg til dine kunstneriske teknikker - bruk det på dine malerier eller collager for å gi dem et annet, luminescerende utseende.