Hvordan velge fjær for akrylmaling

 

1.

Få fjær fra spesialbestillingssider og noen ganger på håndverksbutikker. Påfugl, kalkun, fasan og vaktel gjør alle interessante lærreder.

2.

Bestem hvilken type emne som skal males på fjæren. Vend en bred fjær sideveis for å male en scene. Tyrkiafjær fungerer godt for dette, da de vanligvis er store. Påfuglfjær er gode for lange kreasjoner, for eksempel en full kroppsportrett.

3.

Sørg for at fjæren er tykk. Maling pinner bedre til tykke fjær som gjør det lettere å fullføre et profesjonelt utseende. Påfør malingen til fjæren med en lett hånd eller bruk den tørre børste teknikken for ikke å veie ned fjæren med for mye maling og ende opp med et slurkt utseende.

Bruk fjær fra forskjellige deler av fuglene, ikke bare ytre vingene. Innerfjær fra kroppens eller indre vinge gjør store lerreter.

5.

Forbered fjæren som skal males. Bruk en malingsmarkør til å sette et design på fjærens fjær. Quills vil vanligvis ikke holde vanlig maling, men en emaljefargemerker vil holde seg godt.

Tips og advarsler

  • Prøv og feil er vanligvis den enkleste måten å finne ut hvilke fjær fungerer best som en annen type lerret.
  • Kunstnere bruker mange forskjellige objekter å gjøre sitt arbeid på. For det meste ville man bruke et lerret, men noen mennesker blir veldig kreative og bruker alt fra biter av tinn til bergarter og til og med tre. Prøv noe enda mer uvanlig ved å male med akryl på fjær. Lær hvordan du velger de riktige fjærene som du skal male med akryl.