Hvordan tegne en havskildpadde

 

1.

Tegn en middels størrelse eggform som er litt mer flat på bunnen (den bredere delen) enn et faktisk egg. Rør den flate delen av eggformen i den retningen du vil ha din havskildpadde å stå overfor.

2.

Gjør skildpadden i midten av flaten del av eggformen ved å tegne en kort linje som strekker seg fra egget og utvider seg til en sirkel og deretter vender tilbake til en tynn linje når den når egget. Egget skal ligne en knobbemoment.

3. Legg de fremre flippene ved den brede delen av egget. Gjør flippers bananformer som bøyer seg bakover mot baksiden av skilpadden. Legg deretter til bakflippene ved å gjøre dem kortere, bredere og mer uregelmessig formet på hver side av det avrundede punktet på havskildpadden.

4.

Dekorer og detalj skildpadden ved å legge til en annen eggform i den første eggformen. Tegn røde sekskanter i den andre eggformen for å representere teksten til skilpadden. Legg til noen punkter i mellomrommet mellom de to eggformene og på flippene for å gi litt ekstra tekstur og deretter gi skilpadden et lite rundt øye eller to øyne hvis perspektivet tillater det.

Havskildpadder er søte og endearing karakterer som er morsomme å tegne. Å lage en rask skisse av en havskildpadde er en fin måte å dekorere et bursdagskort på, eller bare bruke litt tid på å forbedre tegneferdighetene dine.