Hvordan trene som en kriger

 

1.

Strategi (Mind of the Warrior)



Velg et mål før du starter treningen og være spesifikk om hva du ønsker å oppnå . Hvis du normalt løfter vekter og benk, trykk 135 lbs. for 12 representanter, si til deg selv: 'I dag vil jeg ikke bosette seg for mindre enn 15 reps.'



Hvis du vanligvis kjører 4 miles om dagen på 40 minutter, si til deg selv , 'I dag, uansett hva, vil jeg kjøre disse 4 milene i 39 minutter eller til og med 38 minutter.'



Prøv og vær rimelig med dine krav på deg selv - selv krigere måtte ta barnetrinn.

2.

Gjennomføring (Krigets kropp)



Når du vet hva du er der å gjøre, 'gå for det i et helt ut angrep!' Ikke la noe igjen, gjør det som trengs for å nå målet ditt.

3.

Seier eller nederlag (Krigens Ånd)



Her lister jeg begge mulige utfall av din strategi og utførelse. De vil både tjene deg godt hvis du har riktig perspektiv.



Hvis du lykkes, vil du føle deg høy og lære at du er i stand til mer enn du trodde.

Hvis du er mislykket, vil du ikke føle deg dårlig, i stedet for å føle deg dårlig. Du kan føle deg opphøyet som du gjorde ditt beste.

4.

Refleksjon (visdom av krigeren) < br />


Fikk du målet ditt? I så fall vet du nå at du kan gå videre. Hvilke andre områder i livet ditt kan du bruke disse prinsippene for å lykkes?


Falt du litt av målet ditt?


Hvilken innsikt har du oppnådd, vil det enten forbedre din strategi eller utførelsen din slik at neste gang du vil seire?


Husk at en kriger aldri gir opp!

Tips og advarsler

  • Ha det gøy å utfordre deg selv; selv om du aldri får en følelse av krigføring, vil du i det minste få bedre treningsøkt.
  • Vær realistisk når du setter mål, og hvis en del av kroppen din føles som den er i ferd med å bli skadet , slapp av.
  • Hvis du er konsekvent vellykket, kan denne nye selvtilliten og oppfatningsfølelsen skje i andre områder av livet ditt.
  • Veien til krigeren er en vei av ekstremer. Ekstrem trening av sinnet, kroppen og viljen. Så til slutt, i kamp, ​​oppholder de seg ved kanten mellom levende eller døende. For det er naturen til en kriger - dedikere seg til et formål med en slik trygghet at man er villig til å legge ned sitt liv for det. En av forskriftene er 'Bedre å leve en dag og dø gloriously i kamp med mot og storhet enn å leve hundre år med middelmådighet og frykt.' For det meste høres dette ut som en tankegang reservert for superhelter i en tegneserie. Faktisk kan dette veldig godt være tilfelle. Men hva om du kan kanalisere og bruke en liten mengde av den mentaliteten? Hva om du kunne finne krigeren som bor i hver og en av oss?



    Det jeg mener ved å finne krigen i har ingenting å gjøre med krig eller vold eller død - men av å leve i stedet. Det handler om å stirre motgang i ansiktet, kjempe deg gjennom og erobre det. Det handler om å sette dine severdigheter på en oppgave på en bestemt, unyielding, unrelenting måte med et enestående og fokusert formål.



    Hva om det finnes en måte å bringe den slags karakter på , tilstedeværelse og kraft i din hverdag? Vel, hvis du velger det, er det. En av de første områdene i livet du kan begynne, er i din tilnærming til trening.



    Her er noen trinn som kan få deg på vei til trening som en kriger.