Michigan Library Grants

  Michigan har flere måter å finansiere sine biblioteker på. Forbundsfinansiering til biblioteker administreres ofte av staten for å bidra til utviklingen av teknologi, driftskostnader, leseferdighet og kunst. Biblioteker over hele Michigan deler en tradisjon om å tilby innbyggerne mange tjenester muliggjort gjennom tilskudd.

LSTA

Bibliotekets tjenester og teknologi Act of 1996 (LSTA) er et føderalt program som tildeler midler til biblioteker gjennom Library of Michigan . Penger brukes til å støtte ulike programmer for biblioteker i staten og å finansiere LSTA-konkurransegrunnlaget, kjent som Modeling the Future. LSTA-finansiering fokuserer på bruk av teknologi for deling av informasjon mellom biblioteker og mellom samfunnsorganisasjoner. Programmet søker også å bringe bibliotekets ressurser til urbane og landlige områder, lavinntektsfolk og alle andre som kan finne det utfordrende å bruke bibliotekstjenester.

Statsstøtte

Staten støtter offentlige biblioteker gjennom statsstøtten til Offentlige biblioteker gir fond. Finansiering tildeles årlig og bestemmes delvis av befolkningen i det omkringliggende samfunn. Et offentlig bibliotek vil rapportere statistikk, for eksempel driftskostnader, tilbudte programmer og mengden personer som bruker biblioteket, til staten som deretter sender dataene til den føderale regjeringen. Grantfinansiering for individuelle offentlige biblioteker blir deretter tildelt av Museum of Museum and Library Services.

MCFB

Michigan Center for Book (MCFB) er et statewide program som tilbys sammen med Library of Congress. Tilskuddsmidler er tilgjengelig for biblioteker på ulike tidspunkter for å fremme bøker, lesing, leseferdighet, forfattere og statens litterære kultur. Grant-penger brukes til å støtte ressurser som Michigan Authors and Illustrators-databasen, og for å finansiere Michigan Author Award programmet.

MCACA

Michigan Council for Arts and Cultural Affairs (MCACA) gir et tilskuddsprogram gjennom Michigan Economic Development Corporation. Finansiering er gjort tilgjengelig for ideelle organisasjoner, inkludert biblioteker, for å hjelpe til med å støtte prosjekter som fremmer kulturell og kunstnerisk aktivitet, for eksempel å ha forfatter besøk biblioteket.

ALA

Den eldste og største organisasjonen av biblioteker i verden er American Library Association (ALA). Organisasjonen forespråker utvikling og forbedring av biblioteker over hele land og fremmer bibliotekarskap som en karriere. ALA har et omfattende stipendprogram som inkluderer forskningsmessige forskningsmidler til høyskoler og universiteter. Ibraries ved Wayne State University, University of Michigan og andre i staten har hatt fordel av ALA-stipendfinansiering.