Slik lager du en hjemsøkt etter øyeportrett

 

1.

Velg portrett. Du kan kanskje finne det perfekte livsstørrelsesportretet på en bruktbutikk; Men hvis du har problemer med å finne det perfekte, skumle bildet, kan du skrive ut et bilde av høy kvalitet som er funnet på nettet. Sørg for at ditt hjemsøkte øyeportrett er livsstort og tilstrekkelig skummelt.

2.

Lim portretten til et stykke plakatbrett. Hvis du er heldig nok til å finne et eget oljemaleri eller innrammet portrett, er det bedre å forlate det i rammen som det er.

3. Bruk et skarpt knivblad forsiktig klipp ut øynene og legg deretter stående inn i en ramme, hvis ikke allerede montert.

4. Ta et bilde av dine egne øyne med et digitalkamera. Pass på at du tar bildet med et skummelt, sint uttrykk som passer for ditt hjemsøkte øyeportrett. Last ned bildet på datamaskinen og juster størrelsen slik at de passer inn i hullene i ditt hjemsøkte øyeportrett. Skriv ut øynene dine.

5. Skjær to stykker skumkjerne som er 1 tommer større på alle sider enn de trykte øynene dine. Klipp et hull i det andre stykket skumkjerne slik at det bare er en ramme med 1 tommers skum på alle sider. Lim øynene inn i midten av det faste stykket skumkjerne og lim deretter skumkjernerammen på toppen.

6.

Fest dine hjemsøkte øyne til portretet slik at de er Sett deg bak bildet og heng det ferdige produktet. Dypet av øynene skaper en illusjon at øynene følger deg rundt i rommet.

Vi har sett det en million ganger i filmer eller hjemsøkt hus, men den skummeste delen av hjemsøkte øyeportretter er ikke å vite hemmeligheten om hvordan det er gjort. Hvis du ønsker å lage ditt eget hjemsøkt øyeportrett til ditt neste hjemsøkt hus eller Halloween-arrangement, blir hemmeligheten nå avslørt, og du trenger ikke engang å sitte bak portretet.