Hvordan tegne Stewie From u0026 quot; Family Guy u0026 quot;

 

1.

Start tegning Stewie ved å tegne en fotballform. Ikke bli med de to poengene på hver ende av fotballen; la et gap i hver ende. Bli med i to ender ved å lage små C-formede ører.

2.

Lag en svak, horisontal linje fra det ene øre til det andre. Deretter tegner du en svak sirkel inne i fotballformen. Tegn en nese i midten. Lag sirkler for øyne, gjør midt i øynene punktet der den horisontale linjen og sirkelen skjærer på hver side av nesen.

3.

Slett den horisontale linjen og sirkel innvendig Stewie s fotballformet hode. Legg til et nedre og øvre lokk i øynene og små prikker for elever. Skiss i munnen og også jevnt fordelt loddrette linjer langs toppbuen i fotballformen fra øre til øre for Stewies hår . Legg i rette linjer over øynene for øyenbrynene.

Skiss kroppen lett med rette linjer for å få høyden på Stewies kropp, som er omtrent samme høyde som hodet hans. Trekk en rett linje ned fra bunnen av hodet. Fyll korte ben og korte armer. Lag ovale former for føtter.

5.

Ryd opp tegningen ved å slette de rette linjene du pleide å skisse ut Stewies kropp. Tegn Stewies overalls ved å tegne to sett med korte vertikale linjer ned fra hodebue av hodet, omtrent på hver side av munnen. Lag små sirkler i enden av hvert sett med linjer for knapper.

Tips og advarsler

  • Lag en perfekt fotballform for Stewies hode ved å tegne toppbuen først, og tegne den horisontale linjen før du legger til den nedre buen.
  • Legg et stykke sporpapir over din grove tegning, og fyll ut bare de nødvendige detaljene for å lage en ren tegning i stedet for å slette styrelinjene du brukte til å skisse Stewies hode og kropp.
  • Gjør ikke trekke en nakke av noe slag. Stewies fotballformede hode hviler direkte på skuldrene; Det er ingen synlig hals.
  • De fleste er nok kjent med den dysfunksjonelle Griffin-familien av tegneserieutstillingen 'Family Guy.' En av de mest gjenkjennelige tegnene er Stewie, den klokt sprekkende pjokket med det oddeformede hode. Hvis du liker å tegne, ta en blyant og ta en skisse av Stewie fra 'Family Guy.'