Hvordan tegne uten å ta klasser

 

1.

Lær ved å gjøre. Bestem fra begynnelsen at du skal kjøpe en skissebok (eller flere) og tegne for en bestemt periode hver dag. Jo lenger du kan tilbringe hver dag - eller flere tegninger du kan produsere hver dag - hjelper deg Gjør deg bedre hver dag.

Nekter å bli hindret av selvtillit eller tvilsomt kastet deg av andre som med dårlig eller god intensjon ikke vil at du skal lykkes . Kunst er en aktivitet hvis initiativ og incitament må komme fra kunstnerens innside - det er deg. Lukk ørene dine til andre som vil overtale deg til å mangle målet ditt.

3. < / p>

Spor alt du kan fra blader, tegneserier, reklame og plakater. Hvis du jobber med å tegne menneskets figur, for eksempel, ta med papir til tegneserier og klær magasiner og nøye spore alle detaljer om tegnene og modeller som du ser.

4.

Glem med å prøve å tegne realistiske scener. Vandre med skisseboken og tegne overdrevne representasjoner av fugler, trær, bygninger, handlekurver, biler, folk og hva du ser rundt deg. En måte å forsikre deg om at du gjør dette på riktig måte, er å tillate deg bare noen få minutter per emne, tegne fort og løs, og prøv å fange de essensielle linjene og skjemaene du ser.

5.

Start en kunstnerens egen gruppe. Tegning uten klasser betyr ikke at du må tegne ensomhet. Finn noen like likesinnede venner eller bekjente, og organisere turer til museer, parker og andre steder hvor du kan tegne fra livet.

Lei en modell som skal utgjøre for deg. Det er mange studenter og fagfolk som ansetter seg som kunstnermodeller. De kommer til deg, og du kan sette parametrene til posing; gjør noen raske seksti sekunder, og gjør litt lenger, hver gang fokuserer på ulike aspekter av figuren eller ansiktet.

7.

Hold en kunstners tidsskrift. I stedet for å skrive dagens aktiviteter og tanker, tilbringe litt tid hver kveld, tegne dagens hendelser. Uten klasser er ditt mest bekymrende problem en selvdisiplin, og å holde en personlig journal er en måte å Ring deg selv til oppgaven ved hånden med jevne mellomrom.

Tips og advarsler

  • Tillat deg selv å lage den måten du vil og ikke hvordan noen ellers skaper. Se på en person og bestem deg selv for hvilke grunnformer du vil jobbe av. Se på et tre og spør deg selv hvordan dette treet best representeres av pennene dine og børster.
  • Ikke si at du ikke kan tegne. Alle kan tegne. Alle. Hvis du vil tegne bedre enn du gjør nå, må du trene hver dag. Ingen skaper flott kunst på øyeblikkets anspore uten forberedelse, t regner og mye tålmodighet.
  • Du kan tegne og lære å lage kunst uten å ta formelle klasser på en skole eller et institutt. I motsetning til populær tro trenger du ikke noen å fortelle deg hvordan du tegner for at du skal oppdage og kapitalisere den naturlige kunstneren som er skjult inne i deg. Ta en titt på noen ideer for å hjelpe deg med å gå videre hvis dette er målet ditt.