Juridiske steder å skattejakt for artefakter i Wisconsin

  Å finne skatter eller historiske gjenstander i Wisconsin, begynner med å skure gamle fylkeskart for veier som ikke lenger er brukt eller spøkelsesbyer. Statlige parker og nasjonalparker er utenfor grenser for skattejakt i Wisconsin og forby bruk av metalldetektorer for skattejakt. Privat land er den beste innsatsen. I 2009 fant en mann i England en stor saksisk skatt på privat land. Han hadde tillatelse og splittet skatten med eieren. Hvis du har tenkt å undersøke privat land, må du alltid sikre tillatelse.

Donaldson

Byen Donaldson har lenge forsvunnet og ligger i Vilas County utenfor motorvei B nær Michigan grensen og Wisconsin byen Land O 'Lakes . Den lille byen var en gang en tidligere tømmerby og ble forlatt i løpet av 1920-tallet. Resterne ligger i nærheten av forlatte jernbanespor, og noen av grunnene står fremdeles, men alle bygningene er borte. Ifølge Land O 'Lakes Chamber of Commerce, Området er ikke et historisk område, men det er for det meste privat land, og du må søke tillatelse før skattejakt. (ref3)

Hurley

Byen Hurley i Iron County eksisterer fortsatt, men bare 2.000 mennesker bor byen som en gang ballong til mer enn 7000 mennesker. Byen ligger i den nordlige delen av staten utenfor motorvei 77. Byen har fortsatt 30 barer og en liten by som virker som mye, men det er en refleksjon av byens tåkefarlige fortid. Ifølge Iron County Historical Museum, Hurley catered til gruvearbeidere og loggers på slutten av 1800-tallet og deretter under forbudet catered til gamblers og drinkers. På en gang hadde byen mer enn 80 salonger drives av Chicago gjenger under forbud. Mange av de gamle salongene er borte og ligger på forlatt Eiendom på privat land. Ikke mye av bygningene forblir. Spesiell tillatelse er nødvendig for skattejakt.

Star Lake

Star Lake ligger 8 miles nord for Vilas County Museum i Saynor, Wisconsin. Byen startet på grunn av intenst logging i området og en gang hadde en befolkning på 600 personer, ifølge Vilas County Historical Museum. Rester på stedet inkluderer et postkontor, matbutikk og noen boliger. Når området ble logget ut, logg selskapet flyttet til et nettsted i vestlige Wi sconsin. Landet er nå eid av William Hense, ifølge museet. Søk etter tillatelse før du utforsker området; butikken er stengt om vinteren.