Slik bærer du en penn med en Moleskine

  Velg din Moleskine-notatbok fra modeller som Moleskine Large Notebook, som har dimensjoner på 5 til 8 tommer, eller Pocket Notebook, noe som er litt mindre ved 3,5-ved- 5,5 tommer.

Finn den rette pennen til din Moleskine-notatbok ved å prøve forskjellige penner og blekk på det noe glatte Moleskine-papiret. Pilot G2-pennen gir en jevn, dyp blekk, men krever at du venter et par sekunder før du lukker notisboken for å forhindre flekker. Hvis du foretrekker å snap boken stengt eller slå en side raskt, så prøv Zebra Sarasa hurtigtørkende penn. Overvek også Space Pen, som er liten, ikke smussende og meget egnet for Moleskines.

3.

Pakk en strimmel med hankrok og tape foran eller bak av Moleskine ved å bruke litt flytende lim eller til og med en varm limpistol. Fest den kvinnelige delen av krok-og-løpebåndet (eller motsatt til det du legger på notisboken) til noen få billige penner ved å legge litt lim på båndet og pakke det rundt pennen. Hvis du ikke vil fikse båndet til pennen, må du bare peke pennen mellom 2 bånd med krok og bånd (hvorav den ene er festet til notisboken).

4.

Ta et stykke bånd (helst elastisk) som er 30 til 40 prosent høyere enn Moleskin. Lag en 1/4 tommers spalt nær midten av båndet og en annen spalt ca 2 tommer under den første. Lim toppen og bunnen av båndet til innersiden av Moleskin. Skyv pennen gjennom slissene du har laget, og la lommehendelen på pennen på utsiden av stripen skapt av slissene.

Selv om du ikke kjøper inn i Moleskine notisblokks intellektuelle og kunstneriske historiske fortelling, er de kjekk bærbare datamaskinene utvilsomt hendige og svært slitesterke. En klage som mange Moleskinners har, er at det er vanskelig å bære en penn med notisboken. Noen få skritt gjør Moleskine-pennen til å håndtere en cinch.