Boa Constrictor Informasjon

 

Identifikasjon

Boa constrictors varierer i farge, mens noen har tanlegemer og andre en mer rosa fargetone. Slangen vil ha en rekke mørke skyggefulle band på kroppen som gjør det mulig å blande seg med sin habitat.

Størrelse

De største boa-strukkene vil oppnå lengder på 13 fot og veie så mye som 100 pounds. Til tross for deres størrelse, er de hjemme i trær og oppnådde svømmere.

Funksjon

Mens disse slangene ikke er giftige, har de kjevene fulle av små tenner designet for å gripe et dyr og holde det tett mens det virker sin kropp rundt den.

Bats

En favoritt byttedrag av boa constrictors er bat. Slangen vil henge fra en gren i nærheten av en hule, og med munnen fange de flygende pattedyrene etter hvert som de forlater sitt hus.

Habitat

Boa har evnen til å overleve i mange forskjellige økosystemer. Det er hjemme i savannens gressletter, tropiske regnskoger, ørkenlignende tørre områder og i lave og moderate høyder. Boa constrictors er store slanger som lever fra Mexico sør gjennom Argentina i Sør-Amerika. De baker i byttet og kveler det ved å pakke rundt sine spoler rundt det og klemme seg slik at det ikke kan utvide lungene for å puste.