Hvordan tegne Mickey Mouse

 

1.

Lag en stor sirkel midt på papiret. Ta linjalen og trekk en rett linje vertikalt ned midt i sirkelen og en rett linje horisontalt over midten. Dette vil skape midterlinjene dine.

Legg til Mickey Mouse øyne ved å tegne lange ovaler på de øverste innsiden av midtlinjen. Legg små ovaler på bunnen av hver for å lage øynene hans. Tegn en lang oppadgående buet linje som går under begge øynene.

Lag sin nese ved å tegne en lang oval under midtlinjen og inn Midt på den vertikale linjen.

Tegn en lang nedad buet linje under nesen for å lage toppen av munnen og legg til små oppadgående buede linjer i hver ende. Neste gjør bunnen av munnen ved å tegne en mindre nedadgående kurve som knytter til den lange du opprettet.

5.

Fest en hake ved å legge en liten nedadgående kurve til bunnsenteret av den opprinnelige sirkelen. Gjør ørene hans ved å legge to store sirkler på toppen utenfor ansiktet hans.

Start på venstre side av den horisontale linjen, i tråd med Slutten av munnen. Deretter lager du en stor M-formet buet linje som går rundt de to øynene og stopper på den høyre siden av den horisontale linjen.

Slutt ansiktet ved å bringe endene av 'M' ut med en kurve og ned under munnen. Slett midtlinjen og din Mickey Mouse er fullført.

Tips og advarsler

  • Hold et bilde av Mickey Mouse for hånd for å hjelpe deg med riktig plassering av hans funksjoner.
  • Mickey Mouse er en klassisk tegneseriefigur som du kan tegne med noen få enkle linjer og former. Bruk trinnene nedenfor for å veilede deg, og med litt øvelse og tålmodighet vil du ha din egen tegning av Mickey Mouse.