Hvordan tegne Spiderman

 

1.

Lag en langstrakt oval i midten av arket ditt. Tegn en oppad trekant med avrundede hjørner tre fjerdedeler av veien gjennom det ovale. Tegn to ovale armer som strekker seg fra trekantens øverste hjørner og ut og utover.

2.

Skiss to ovaler som strekker seg fra bunnen av trekanten utover for å få Spiderman til å hekke. Mørk senteret ovalt og trekk to øyne i form av djevelens horn. Hornene peker innover.

3.

Lag skuldrene ved å lage en halvcirkel på hver side som strekker seg fra en fjerdedel av veien nedover det ovale. Følg det med en rett linje som strekker seg til bunnen av torso. Fyll inn webene på torso og armene til Spiderman.

4. Legg til detaljer på armene som ripplende muskler og legg hendene til. Spiderman s armer buler på biceps og triceps. Gjør det samme for beina for å inkludere quadriceps. Spidey er en muskuløs fyr.

Farge Spiderman i sin karakteristiske røde og føtter, ankler, bryst, ansikt, overarmer og hender er røde. Bena, sidene og underarmene er blå. Spor webene i mørk svart slik at de skiller seg ut.

Spiderman er en populær superhelt som folk ofte tegner. Han er en av de enkleste tegnene til å tegne fordi han kan bli laget av geometriske figurer. Dette er et godt utgangspunkt når du først lærer å tegne. Følg disse trinnene for å lære hvordan du tegner Spiderman heklet med utvidede armer.