Hvordan tegne realistiske mennesker

 

1.

Følg folk rundt deg. Tilbring tid bare å se på alle med et kunstners øye. Se nøye på kroppens faktiske forhold, for eksempel hvor lenge armene egentlig er, hvor øynene er i hodet, hvor store hofter egentlig er, og så videre.

p> Få en skissepute og start en daglig rutine for å lage raske, sekundære skisser av mennesker mens de beveger seg rundt deg. Hvis du har en DVD-spiller, bruk det til din fordel ved å pause en film når et tegn er i en posisjon du vil tegne. Trekk deretter uten frykt.

3.

Lag feil. Tillat deg selv å gjøre alle feilene du trenger i løpet av første fase av figuren din. Du må tegne skisser som disse mye før du begynner å føle deg komfortabel med måten menneskeskikkelsen ser ut.

4.

Finn ut hvilke proporsjoner du kan bruke med hver figur du tegner. For eksempel er den gjennomsnittlige voksenlegemet syv hoder høye. Det betyr at uansett lengden på en persons hode fra krone til hake, er den personens kropp syv ganger så lang.

5.

Legg merke til andre slike proporsjoner: når armen er avslappet på sidene, når fingertuppene i midten av låret; også med armene på sidene, albuen er i tråd med navlen; brystvorten ligger i en førtifem graders vinkel fra det vertikale midten av brystet; og det er mange flere.

Tips og advarsler

  • Følg folk rundt deg nært. Kom opp med dine egne proporsjonale retningslinjer. De som foreslås her, er kun til veiledning. Du kan finne andre som fungerer bedre for deg. Vær åpen og kreativ når du kommer opp med disse veiledningene for deg selv.
  • Kunst er i sin essens et kjøretøy for å skape imaginære og overdrevne skildringer av virkeligheten. Det er lett å se på noe i objektivverdenen og snu den rundt eller på innsiden av ut på et ark eller et lerret. Tegning av realistiske mennesker tar mer tid, mer følsomhet over det du ser, og mer kontroll over din hånd -Eye koordinering, men resultatene kan være vel verdt det.