Hvordan tegne som en proff

 

1.

Begynn med å lære det grunnleggende i perspektivet. Plukk opp en bok i din lokale bokhandel eller online, spesielt rettet mot læringsperspektivet, siden det er grunnlaget for profesjonelle tegningsteknikker.

Samle alle verktøyene du vil trenger å tegne: skissepapir, blyanter (kull, grafitt og grunnleder), viskelær og rettkante materialer. Forbered et område for deg selv at du er komfortabel med å gjøre tegningen.

3.

Bestem hva du vil tegne: mennesker, dyr, bygninger, landskap eller stilleben. Velg noe du er interessert i, og vær spesiell oppmerksom på de realistiske proporsjonene og perspektivet til fagets posisjon. Det vil gjøre forskjellen mellom en amatørskisse og en profesjonell.

4.

Vær spesielt oppmerksom på dybden når du tegner bygninger eller landskap. Gjennomgå tegningsteknikker for dybdeoppfattelse og visuelle illusjoner når du gjør disse temaene. Lær hvordan du effektivt bruker skygging for å gi tegningene en følelse av drama og realisme ved å endre lysgraderinger. < /p>

5.

Bruk lette skissestrøk når du først skisserer en gjenstand. Se mer på objektet du tegner enn skissen selv først for å fange riktig posisjonering av motivet. Bruk en god tid til å gi detaljene på tegningen. Endelig, vær så oppmerksom på å skygge siden det skiller skissen fra en amatør.

Tips og advarsler

  • Vurder å ta en serie grunnleggende tegningsklasser for å hjelpe deg i begynnelsen med pe
  • Tegn med noen som har ferdigheter du beundrer og legg merke til hvordan de jobber for å hjelpe deg med å utvikle din egen stil.
  • Start med masseformene i en tegning først og arbeid ned til de finere detaljene. Vær spesielt oppmerksom på lysforskjeller, og sørg for at du har en god forståelse av komposisjonen, siden det er grunnlag for å tegne profesjonelt.
  • Mange tror at tegning er et talent som noen mennesker enten har eller ikke. Mange tror at de ikke kan tegne. Men de lærte å tegne og ble suksesshistorier ved å jobbe hardt og bruke grunnleggende trinnvise prosesser. Følg noen skritt for å tegne som en proff og realisere drømmen om å være en talentfull artist.