Hvordan være som Itachi Uchiha

 

1.

For mye av Naruto mangaserien, er Itachi innhyllet i mysterium. Det er ikke mye kjent med fortiden hans. Det er åpenbart at han er Sasuke s eldre bror. Det er åpenbart at han ble beordret til å drepe sin egen familie for å forhindre et kupp d etat som ville ha resultert i krig.

2. < / p>

Bli en ekspert ninja å være som Itachi Uchiha. Itachi er kjent for sin ekspertise og fremragende kompetanse i ninja.

3.

Lev et liv for tjeneste og uselvisk handlinger som å være som Itachi Uchiha. Til tross for store problemer og enorm motstand og motgang, overvinner Itachi dem alle for å leve et verdig livsløp.

4. Bli en mester for bedrag og forsinket angrep for å være som Itachi Uchiha. I hele den lange serien kjemper Itachi vanligvis i selvforsvar. Han bruker også ofte bedrag og forsinkelse for å beseire motstandere.

5. Analyser motstanderne dine og finn svakhetene deres til å være som Itachi Uchiha. I mange kamper venter Itachi faktisk og analyserer fienden sin før han kjemper og vinner.

6.

Vis ingen følelser for å være som Itachi. For noen som er involvert i noe så ekstremt, er Itachi profesjonell på å være unemotional, jevn og nivåhodet.

Hold deg rolig, kul og kollektiv for å være som Itachi . Ikke bli altfor opphisset eller jobbet opp om noe.

Itachi Uchiha er hovedpersonen i Naruto-serien fra Japan. Itachi er en rogue ninja og er en av de mest populære tegnene noensinne i manga. Her er hvordan å være som Itachi Uchiha.