Slik bruker du Times Abonnementer

 

1.

Bestil dine lokale Times Abonnementer. Hvis du bor i Los Angeles, bestiller Los Angeles Times hjemlevering på de dagene som passer best for deg. Hvis du bor i New York, bestiller New York Times hjemmeleveranse på de dagene som er mest praktiske for deg.

2.

Sjekk ut Los Angeles Times og New York Times-abonnementet med avisene selv og enn med nettsider som www.discountednewspapers.com og www.subscription.com for å få den beste prisen. 7-dagers levering vil få den største rabatten, rundt 50\%. Du kan også velge torsdag gjennom søndag og søndag.

3.

Første gang du bruker dine Times-abonnementer er å lese papir og magasiner selvfølgelig. Du vil bli kjent med dine favorittforfattere og innhold. Det er e-utgaven en online gjengivelse av The Times 'utgave utgave tilgjengelig ved abonnement på http://eedition.latimes.com/newsstand/main

4.

Bruk din Times-abonnementer for Kindle. Times-utgaven, samt noen Times blogger, er tilgjengelig på Amazon ved abonnement på Kindle-enheter.

Bruk dine Times Abonnementer til Få tilgang til papirarkivet. Dette er ideelt for å forske på en historie hvis du er student, forfatter eller innholdskritiker for å skrive nettsteder som eHow, HubPages og Squidoo. Los Angels Times har et arkiv av artikler siden 1881, enkelte artikler kan Kjøpes, gjennom Proquest. Årlige abonnementer på mikrofilmiserte kopier av dagsavisen er også tilgjengelig ved abonnement via Proquest.

Bruk dine Times Abonnementer til å bygge ditt eget arkiv for historie innhold og forskning med spesielle seksjoner, inkludert helse, mat, sport, hjem og underholdning.

7.

Bruk dine tidsabonnementer til tilgang s web spesialtilbud. Inkludert film, musikk og teaterrabatter. Se etter lokale spesialiteter for spisesteder og attraksjoner. Los Angels Times har en Boodle Co-Branded Coupon Page med lokale butikker som handler på shoplocal.com. Nyt lesing.

Tips og advarsler

  • For mer innspill skriv brev til avisene.
  • Øv skrivstilen din og ideene med forfattere som imponerer
  • Legg til side så mange minutter på en dag å lese papiret, ikke la det akkumulere og aldri lese dem.
  • Klipp ut historiene du vil beholde.
  • Nåværende abonnenter er ikke kvalifisert til å motta prisene på rabatterte aviser. Los Angeles Times kundeservice representanter kan sannsynligvis tilby rabatterte fornyelseshastigheter hvis du kontakter dem i løpet av vanlige åpningstider.
  • Gjenopprett dine ferdige aviser < / li> Los Angeles og New York Times Abonnement er to av de største abonnentbaser fra to av de største byene i Amerika. Tider abonnementer er for folk som vil ha mer enn bare en online opplevelse. Tider abonnenter mottar lokalisert og omfattende dekning.

    Tidsabonnementene gir deg et sterkt lokalt fokus, men nasjonal og internasjonal smak gjennom funksjonartartikler og redaksjonelt innhold. For å bruke tidene dine abonnement er å dra nytte av tillegg til gratis web dekning, hjemme levering, kuponger og rabatter.