Hvordan beregner jeg Carbon Sequestration?

 

Trærvekt

1.

Bestem vekten av et levende tre --- dets grønne vekt, som den kalles. Hver art har en annen beregningsformel, men de følgende ligningene gir et grovt estimat. Hvis treet har en diameter på mindre enn 11 tommer, er formelen W = 0,25D2H. Med mer enn en 11-tommers diameter, bruk W = 0.15D2H. W representerer den overliggende vekten av treet i pund. D er diameteren i tommer, og H representerer høyden i føttene. Et treets diameter minker etter hvert som du klatrer. Ifølge Nasjonalt Computational Science Leadership Program (NCSLP) står skogbrukere ved siden av et tre og måler det på brysthøyde.

2.

Mål treet valgt for beregningene dine. For eksempel, la oss si at treet er 10 inches i diameter og 15 meter høyt. Diameteren er kvadratet 100. Multipliser den figuren med 0,25 for 250. Deretter multipliserer 250 ved 15. Trinnets overvekt er 375 pund.

3. Multiply over bakken av treet med 120 prosent eller 1,2 for å estimere vekten av rotsystemet, ifølge beregninger som er nevnt av NCSLP. Totalt for vårt eksempel tre er 450 pounds.

4.

Bestem tørrvekten, eller vekten av et kutttre, ved å multiplisere den grønne vekten med 72,5 prosent eller .725 . Ifølge en artikkel av University of Nebraska Lincoln Extension er gjennomsnittlig tre ca 27,5 prosent fuktighet og 72,5 prosent tørrstoff. Derav estimatet på 72,5. Den faktiske prosentandel av tørr til fuktig avhenger av treets art og regionen der den er lokalisert. Hvis du er i stand til å bestemme eksakte arter, kan du finne riktig tørrvektprosent og erstatte den i stedet for 72,5 prosent Ved å bruke dette estimatet, men for vårt eksempel, er treet vårt 326 pund i tørrvekt.

5.

Anslå karboninnholdet til 50 prosent av treets totale tørrvekt. Med vårt eksempeltre vil 50 prosent av 326 pounds bety 163 pund CO2. En artikkel utgitt av US Department of Agriculture, anslår at CO2 består av ca 52,1 prosent av en barrveds tørrvekt og ca. 49,1 prosent av en hardvekts tørrvekt. Det er alltid små regionale variasjoner.

Multipliser innholdet av treets CO2 ved 3.6663 for å bestemme vekten av karbonet lagret av treet. Vårt eksempel tre ' s karbon veier rundt 597 pounds.

Del den estimerte vekten av treets lagrede karbon i en alder av treet for å nå årlig oppsummering totalt. Hvis du er Uvitende om treets alder, anslår det. Eksemplet treet er estimert til 10 år, så det sekvestrerer ca 59 pounds CO2 årlig.

Tips og advarsler

  • Kontakt ditt lokale Extension Office og spørre om treets identitet, levetidshøyde og andre faktorer som skal vurderes ved å gjøre det beste estimatet mulig.
  • Brennende fossile brensler, som olje og kull, ødeleggelse av skogene, og noen industrielle kjemiske reaksjoner avgir alle karbondioksid (CO2), noe som bidrar til global oppvarming, ifølge Miljøforsvaret. Carbon sekvestrasjon er en prosess som bidrar til å dempe mengden karbon i atmosfæren. Ifølge Carbonify fanger kunstig karbon-sekvensering utslipp ved kilden og begraver dem. Et tre utfører imidlertid naturlig sekvestrasjon. Den bruker atmosfærisk CO2 i fotosyntese, lagrer det og frigjør oksygen på plass. Det er mulig å måle mengden karbon ved hjelp av de riktige formlene og noen få fakta om treet.