Hvordan kjøpe et kunstgalleri

 

1.

Tenk på dine personlige eiendeler, for eksempel din kunst- eller kunsthistoriebakgrunn, hva slags media du er kjent med og hva slags artister og kjøpere du kjenner. Hvis du har liten eller ingen tidligere erfaring i kunstverdenen, tenk deretter mer generelt om dine forretnings- og nettverkskompetanse sett, slik at du kan avgjøre hva slags virksomhet du bør kjøpe og som består av målmarkedet.

2.

Bestem fokuset på galleriet, om det sirrer ut ukjente artister, finner gamle, undervurderte verk eller tapper inn i en vanlig kommersiell artist som Thomas Kinkade, som driver noe av en franchise.

3 .

Finn riktig sted for galleriet du vil kjøpe, ved å se på gallerier som fokuserer på lignende kunstprodukter som ditt. Deretter plasserer du annonser i aktuelle kunst- og kunstbransjer, som 'American Art Collector Magazine' eller 'Art Business News', og spør om det er gallerieiere som ønsker å selge et galleri som oppfyller plasseringen og innholdsspesifikasjonene du har bestemt.

4.

Kontroller forretningsplanen og økonomiske situasjoner i et kunstgalleri før du vurderer å kjøpe. Husk at du gjør dette slik at du først og fremst kjøper en bedrift. I samsvar med dette, ansett en dyktig regnskapsfører som kan forsikre deg om at det ikke er skjulte utestående gjeld eller rettigheter mot virksomheten.

5.

Forstå hva slags forhold du kommer til å ha med utstillende kunstnere og faste kunder i galleriet. For eksempel, spør galleriets nåværende eier hvis hun skal forlade den nåværende klientbase med deg eller 'ta' dem. Også finne ut om kjøp av galleriet inkluderer nåværende brikker som tilhører galleriet, eller hvis du er bare Kjøper et mellomrom og et navn.

Å kjøpe et kunstgalleri er en vanskelig prosess som tar litt forsiktig planlegging. Kjører kunstgalleriet etter at du har kjøpt det, er uendelig vanskeligere enn selve kjøpet, og tar hensyn til hva slags galleri du skal kjøpe og hvor det er plassert som mye viktigere.