Hvordan tegne en blindkonturportrett

 

Før du begynner en blindkonturportrett

1.

Øv blindkonturtekking før du prøver et portrett. Tegne ting som ikke beveger seg er enklere enn å tegne fra modeller, så du vil kanskje øve blindkontur med draperi eller planter. Pass på å velge noe med organiske linjer som kan hjelpe deg med å bedre finessene i det menneskelige ansiktet. < /p>

2.

Arrange papiret ditt slik at du ikke kan se på det mens du trener. En god måte å øve på er å klippe et ark papir til tegnebrettet ditt slik at det dekker papiret du trekker på. På denne måten, hvis du er fristet til å se ned på papiret, kan du ikke se noe. /p>

3.

Velg modellen din når du er komfortabel med blind kontur tegning. Du bør jobbe med noen som kan sitte helt stille som du tegner, spesielt hvis du vil oppnå en likhet i ditt blinde konturportrett.

4.

Planlegg størrelsen på portretet og dens orientering på siden før du begynner å tegne, slik at du har en god ide om størrelsen du bør gjøre dine karakterer. Tegn rundt livsstilen for å få de beste resultatene, spesielt når du gjør ditt første blinde konturportrett.

Tegne en blindkonturportrett

1.

Start din Blå konturportrett med et fremtredende trekk i modellens ansikt. Se på papiret ditt når du plasserer blyanten din for å sørge for at denne funksjonen er på riktig sted i tegningen.

2.

Flytt øynene sakte over modellen og flytt blyanten din i samme hastighet. I stedet for å tenke på å tegne ting som øyne, lepper og en nese, se på figurene på modellens ansikt. En blind konturportrett vurderer alt individets individualitet og tar sjanser for at andre former for portretter ikke kan.

3.

Tegn uten å se på papiret ditt og uten å løfte blyanten din . Finn linjer og former som fører naturlig fra ett sted på modellens ansikt til et annet enn å plukke opp blyanten eller lage tilfeldige merker på siden.

4. av bakgrunnen eller modellens klær i portretten for et mer komplett blindkonturportrett. Å gjøre dette er også en god måte å flytte fra en del av tegningen til en annen.

5.

Planlegg å tegne portretten i en enkelt sitte på 20 minutter eller mer. Hvis det tar deg mindre enn 20 minutter, er du sannsynligvis tegnet for fort.

Tips og advarsler

  • Blind kontur tegning er en hjernen aktivitet , hvis du begynner å tenke på å tegne en nese eller et øye, slutter du å se figurene foran deg.
  • For å hjelpe deg med å bli mer riktig hjernet etter hvert som du tegner, legger du på noen instrumental musikk som appellerer til deg. Selv om en blind konturportrett ikke alltid formidler den mest nøyaktige likheten til en person, har den alltid en stor personlighet i den. Med praksis kan en kunstner formidle modellens personlighet gjennom forvrengningene som kommer med å tegne en blind konturportrett.