Cricket Habitat

 

Historie

I gamle Kina og Japan ble crickets holdt som kjæledyr i bure laget av bambus og til og med gull. Kryssene ble ofte holdt i soverommet, slik at deres nattesang kunne trøste eller lulle cricketens eier til å sove. I Beijing i dag blir crickets sett mindre som kjæledyr og mer som sportsunderholdning. Kampsirkelene blir hevet på et spesielt diett og deretter fratatt av mat for en kort tid før en 'cricket match'. To crickets blir introdusert i en liten arena og tilskuere ser dem kjempe. Noen kinesiske crickets kan være superstjerner, men de fleste crickets rundt om i verden bare bruke sin tid på å bryte ned vegetative sager for å fylle opp Jorda, og selvfølgelig chirping!

Typer

Det er mer enn 900 arter av cricket --- myr crickets, moskus crickets, camel crickets, mole crickets, for å nevne noen --- men to kjenner vi mest til, er huset crickets og felt crickets. Felt crickets foretrekker å leve ute, spise rotende plantemateriale og frøplanter, men du kan finne huset crickets hvor som helst i ditt hjem --- kjeller, bakovner eller peiser, i skap eller veggrom, og Selv i skapet ditt, spiser du favoritt silke eller ull klær.

Utseende

Voksne syringer er omtrent en tomme lang og kommer i mange farger, men det meste svart eller brunt. En cricket har tre hoveddeler: hode, thorax og underliv. Hodet inneholder cricketens sammensatte og enkle øyne, munn og antenner. Ben og vinger er festet til thoraxen, mens den største delen av cricketens kropp, underlivet inneholder cricketens hjerte, fordøyelsessystem og andre organer. Kvinnekricker har en stor ovipositor på slutten av magen, som de bruker til å sette eggene i fuktig jord.

Habitat

Kriketter lever i nesten alle miljøer. De finnes i felt og enger, skoger og gressletter, myrer og sumper, trær og busker, og til og med grotter, strender, i slør og undergrunn. Kriketter lever langs veiene, i hager og kan til og med bo i huset. Hvis du vil fange og holde en cricket, vær sikker på å sette den i en solid beholder med rikelig med luft, vann og mat. En sulten eller tørstig cricket vil spise gjennom et pappbur på kort tid.

Morsomme fakta Kriketter bruker sine lange antenner til å føle ting rundt dem , men også for å oppdage luktene.

Kriketter bruker sine enkle øyne å oppdage lys og skygge; deres komplekse øyne, som består av mange sekskantede linser, kan se i alle retninger. Crickets synger for å tiltrekke seg en kompis. Den mannlige syrsan synger en sang som er spesifikk for sin art, slik at kvinnens av hans art kan finne ham. Mannlige syringer synger med sine vinger. Hver vinge har et lite rasp-lignende område på spissen. Den cricket scrapes toppen av en vinge over bunnen av den andre for å gjøre den karakteristiske chirping lyden.

Hvordan crickets chirp bestemmes delvis av været. Når det er varmt, kvirrer de raskt. Når det er kaldt, skjærer de i et lavere tempo.

Krikker hører med beina sine. De har en liten 'tromme' rett bak knærne som hjelper dem med å hente vibrasjonene av lyden. Crickets kan hoppe 20 til 30 ganger i høyden. Siden gjennomsnittlig cricket er omtrent en tomme lang, betyr det at den kan hoppe nesten tre meter fra en stående start. Kriketter bruker hopping som deres viktigste transportmodus, selv om de har vinger. Har du noen gang hørt crickets chirping om natten og lurte på hva alt hubbub handlet om? Kanskje de syrene skryter om alle de ekstraordinære tingene om crickets. Fra sin historie som bortskjemt kjæledyr i det gamle Japan og Kina til deres evne til å leve i nesten ethvert miljø til deres evne til å spise alt i sikte, er crickets utrolig skapninger.